3. výročí Angelina Jolie Only

Dnes jsou to přesně tři roky, kdy jsem se rozhodla vrátit do online světa a založit si blog (jak jinak než opět) o Angelině. Pořád jsem za to ráda a pořád mě to baví a vůbec mě nepřepadávají myšlenky, že jsem na to už stará :-D I když je to velký požírač času, jak už jsem psala několikrát, pro mě je blog hlavně relax. Letošní rok jsem se těšila na hromadu novinek, premiér a fotek, ale nemusím vysvětlovat, proč je to nakonec všechno úplně jinak. Bohužel ani přesunutí premiér nevynahradí vše, o co jsme přišli. Budu doufat, že následující roky budou nové projekty a spousta příležitostí, kde Angelinu uvidíme. Je mi líto, že jsme se letos museli rozloučit s platformou blog.cz a tím pádem s možná desítkami fanblogů, takže si většina z nich tento článek nepřečte, ale patří i jim, protože bych vám všem chtěla poděkovat. Každý z nás dělá svůj blog/web hlavně pro sebe, co si budeme namlouvat. Je to náš koníček. Ale ruku na srdce, bez nulové odezvy by to bylo prázdnější a možná by časem přestala být motivace. Takže vám chci všem poděkovat, že sem chodíte, čtete, prohlížíte, komentujete a snad se někdy i bavíte. Díky.

4 komentáře:

  1. Já už blog sice nemám, ale vaše blogy stále navštěvuju:) A ani mi není líto, že jsem se rozhodla skončit, protože od mého konce se objevily s Jessicou jen jedny nové fotky, jinak je mrtvo a už mi to nechybí. Nicméně na vaše blogy stále ráda zavítám, i když už jich moc nezbylo:) O to je to lepší, že tu stále jste. Gratuluji ke třetímu výroční na tomto blogu, ale celkově už tu budeš taky pěkných pár let viď:) At tě to tedy stále baví a snad budeš mít i nějaké lepší novinky na přidání:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a moc ráda tě tady (i na ostatních blozích) vidím. Jojo patřím mezi ty blogové/webové dinosaury :-D Mně teda tvůj blog o Jessice pořád chybí, ale to už je život :-)

      Vymazat
  2. Jsem moc ráda, že ses k blogování rozhodla vrátit a že jsem tě díky tvému blogu o Angelině mohla poznat :) Vím, že někdy v době, kdy jsme spřátelili blogy, mě hodně potěšilo, že má někdo blog zaměřený právě na Angelinu, protože to byla moje asi úplně první oblíbená herečka a dodnes má v mém fanouškovském srdci své místo :) Hrozně mě mrzí a štve, že kvůli tomu, jak se věci mají, nebudeme mít letos novinky o Eternals. Na tenhle film jsem se strašně těšila a vím, že jeho propagace by byla skvělá. Tak snad teda příští rok už bude lepší a budeme si pro změnu stěžovat, že nestíháme nic přidávat :D K výročí blogu moc gratuluju a upřímně doufám, že tu spolu ještě aspoň pár let všichni zůstaneme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti gratuluji k blogovému výročí! Jsem moc ráda, že jsi v blogovém světě s náma a že ses rozhodla se před 3 lety zase vrátit :) Pro mě blog nikdy nebyl žrout času, ale spíš relax... a o tom to je :D Doby, kdy se blogy předháněly v tom, kolik článků denně přidají, jsou už dávno pryč... a s nimi ostatně i všechny ty blogy :D A máš pravdu no, teď umřela spousta blogů a je to smutné... a máš pravdu. Taky to dělám pro sebe, ale přeci jen, když nejsou ty komentáře, tak už to člověka časem přestane bavit no. Ale doufám, že těch pár držáků, tedy my :D ještě v tomhle světě chvíli vydržíme :D No, zkrátka moc gratuluji k narozeninám blogu :)

    OdpovědětVymazat