Come Away Trailer

Máme tu oficiální trailer ke Come Away a konečně jsou rozpředeny nejasnosti o uvedení filmu. Premiéra je v USA stanovena na 13. listopad a film bude možné sledovat i online (VOD). Přiznám se, že ze všech letošních připravovaných projektů Angeliny jsem se zrovna na tento těšila nejméně, ale po shlédnutí traileru jsem se příjemně navnadila. Jsem také zvědavá, jestli bude premiéru provázet i nějaká propagace s účastí herců nebo půjde do kin v tichosti. Samozřejmě doufám v to první.

2 komentáře:

  1. Takže nakonec to s filmem dopadne tak, jak jsem si myslela, a pošlou ho na VOD. Myslím si, že nějaká menší propagace by proběhnout mohla, ale obávám se, že tenhle snímek spíš zapadne :( Každopádně trailer vypadá dobře a já už jsem hodně zvědavá, co nakonec vyleze ze spojení Alenky a Petra Pana :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem si to pouštěla na youtube a všimla jsem si, jak hrozně negativní reakce to vzbudilo a vlastně tomu moc nerozumím. Respektive je mi úplně jasný, co za tím je, a o to víc to nechápu, vždyť to má být pohádka, tak by se laskavě mohli všichni uklidnit. Já si to teda nenechám zkazit a ráda se na film podívám, jsem zvědavá, co z toho vyleze, protože z traileru není úplně moc jasné, jaká bude ta hlavní linka, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat