Fotka měsíce listopadu

Je první den v novém měsíci a tak je čas na pravidelnou anketu o nejhezčí fotku. Výběr je samozřejmě opět na vás. Zvolila jsem fotky z časopisu DuJour z roku 2014. Autorem photoshootu je fotograf Francesco Carrozzini a na některých fotografiích Angelina pózovala s hercem Jackem O'Connellem, který ztvárnil hlavní roli ve filmu Nezlomný, který Angelina režírovala.

    



V minulé anketě zvítězila fotka č. 1.



Hlasování skončilo

8 komentářů:

  1. Vybrala jsi krásné fotky, že jsem se musela jít pokochat celým photoshootem :D Tady v anketě nakonec dávám hlas jedničce, ta mi vzala dech :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasujem za prvú fotku, Angie je taká krásna ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala jsi opravdu krásné fotky, on je celkově tento photoshoot nádherný a skvěle nafocený, takže tady by se s výběrem trojice snad ani nedalo šlápnout vedle :) Po krátkém zvažování jsem se nakonec přidala k holkám a hlasovala pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Portrétové fotky mají u mě většinou na vrh. Tady to bylo téměř jasné, nejen, že je ta fotka kouzelná ale padla mi hned do oka. Angelina je tu moc nádherná a také se mi líbí líčení, které je zde zachyceno z blízka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaprvé, jak je možný, že už je listopad? To je úplně šílený. Přijde mi, jak kdyby tenhle celý rok vůbec nebyl a přitom už je skoro konec. No co se fotky měsíce týče, tak koukám, že zatím všichni hlasovali stejně, včetně mě teda. Tenhle photoshoot mám moc ráda, je krásný, ale ta první fotka prostě ty zbylé dvě válcuje, asi je to i tím, jak je to portrét víc zblízka, je to nádherná fotka.

    OdpovědětVymazat
  6. jedna :) sice to není úplně Angelina jak ji známe, ale moc jí to tam sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je ještě těžší, dlouho jsem se rozhodovala, ale tak nebudu se trápit, hlasuji pro 1 fotku :)

    OdpovědětVymazat