Max Vadukul photoshoot

Byla bych tak ráda za nějaký nový photoshoot, kterých jsem mimichodem původně letos očekávala s plánovanými premiérami několik. Ale zatím se musím spokojit jen se sem tam nově vynořenými staršími fotkami. Ty, které vám tu dnes představuji, jsou dokonce 21 let staré z photoshootu od fotografa Maxe Vadukula z roku 1999.

      

5 komentářů:

  1. Fotky jsou nádherné a nemohu uvěřit tomu, že jsou již 21 let staré. Ale je fakt, že Angelina se nijak extra nemění a je stále stejně krásná jako ve svých mladších letech :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle photoshoot jsem neznala a musím říct, že je opravdu velice zajímavý. Líbí se mi, že většina fotek je černobílých a na některých z nich Angelina vypadá docela dost drsně :D Taky se mě na něm zaujaly její blond vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tady Karl z webu kesha.wz.cz a chci ti oznámit, že se po delší pauze opět vracím na web ��

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teď nevim, proč se mi ten komentář smazal a pěkně mě to naštvalo. :D Každopádně photoshoot je skvělý. Jsem ráda za takovýhle náhled do minulosti, tyhle starší photoshooty já už vůbec neznám. Líbí se mi hlavně ty černobílé fotografie, i když tam zas tolik nevyniknou ty blond vlasy, na které u Angie nejsem vůbec zvyklá, ale jí by slušelo, i kdyby si oholila hlavu, takže mě nepřekvapuje, že vypadala skvěle.

    Taky jsem doufala ve spoustu novinek a proma, jak u Kris, tak u celebrit, které sleduju, ale bohužel no... snad nám to vynahradí v příštích letech :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také mě mrzí, že se nedočkáme všech těch premiér, ale tak snad to bude konečně příští rok za námi, stále v to věřím. Prvně jsem si řekla, (hlavně při prohlížení těch dříve objevených fotek), wow ty rty!

    OdpovědětVymazat