Portréty od Chaze Guesta

Angelina a Zahara se nechaly vyobrazit americkým umělcem v oblasti malby a sochařství Chazem Guestem. V galerii najdete také společné selfie a momentku, když Zahara seděla modelem.

      

8 komentářů:

  1. To je hezké, že podporují takto umělce, není to sice úplně můj styl, ale i tak se mi ten nápad hlavně moc líbí. To selfie je skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, po mém návratu mám webu kontrolu Affiliates, pokud máš stále zájem budu rád za zapsání :) http://kesha.wz.cz/2020/10/kontrola-spratelenych-stranek-naber-24-10-2020-24-11-2020/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelá práca, obom to veľmi pristalo ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Oba obrazy jsou opravdu krásné, o ždibec víc se mi líbí ten se Zaharou. Působí na mě jako by byl laděný do Egypta a moc se mi líbí, jaký na něm nakreslil Zahaře účes :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je velmi originální, nechat si namalovat takto portréty! A velice se to i povedlo <3.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to hodně zvláštní deformující umění, ale holt každý máme svůj vkus a je fajn, že si takhle holky nejspíš splnily jeden ze svých snů. Po pravdě taky o nějakém zvěčnění uvažuji... ale pak si říkám, že na míru sv é pýchy jsem málo slavná a málo bohatá. :D Tak ais můžu jen tiše závidět.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty obrazy jsou zajímavé, ale obě v nich poznávám :) Zahara na té malbě vypadá úplně jako nějaká královna :D

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, to je skvělé! Zaprvé je to úplně nádherný nápad a jsem ráda, že do toho Angelina se Zaharou šly. A zadruhé se mi i líbí výsledek. Ačkoliv teda ten Angeliny portrét zase ne tolik, víc se mi asi líbí ten portrét Zahary, ten se hodně povedl, ten Angelin, z toho už nejsem tak nadšená, ale pěkné jsou oba :)

    OdpovědětVymazat