Fashion duel listopad

Dnes jsem tu s druhou pravidelnou měsíční anketou, kde můžete hlasovat mezi dvěma outfity a vybrat podle vás ten hezčí. První šaty jsou z benefičního večera nadace Worldvide Orphans v roce 2005 a druhé z newyorské premiéry filmu Good Shepherd v roce 2006.

  



V minulé anketě se vám víc líbily kalhoty s košilí a tmavší kabát.



Hlasování skončilo

4 komentáře:

  1. Já vybrala šaty z první fotky. Jsou takové něžné ale zároveň rafinované svým výstřihem. No a bonus je, že se třpytí a jsou krásně zdobené. Tady nebylo o čem moc dlouho přemýšlet a měla jsem vybráno :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled hodila nějakou anketu měsíce :D Možná bych se mohla napravit... třeba by pak komentovalo víc lidí :D to je takovej záchytnej článek pro všechny, koho nebaví číst mé články :D No nic.

    Co se týče těhle dvou outfitů, tak já jsem měla tedy jasno hned. Za mě je určitě lepší ten 2., hrozně se mi ty tmavé šaty líbí, zvlášť s těmi stříbrnými detaily, jsou nádherné a i střihově Angelině moc slušely. Ne, že by ty první byly špatné, ale tam to pro mě trochu zabil ten černý pásek, ten mi k tomu zkrátka nesedí.

    OdpovědětVymazat
  3. Oboje šaty jsem si důkladně prohlédla a nakonec jsem se rozhodla hlasovat pro dvojku :) První šaty jsou sice taky hezké, ale moc mi tam nesedlo řešení výstřihu a ani ta černá mašle.

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi oboje šaty, ale nakonec dávám hlas těm světlým :)

    OdpovědětVymazat