Vánoční nákupy s Knoxem

V sobotu 5. prosince vyrazila Angelina ve čtvrti Loz Feliz v LA se svým nejmladším synem Knoxem na nákupy. Vzhledem k tomu, že z tašky vykukovaly dva balící papíry s vánočním motivem, účel nákupu je zřejmý :-)

      

4 komentáře:

  1. A já jsem zrovna včera taťkovi balila dárky :D Na letošní Vánoce jsme koupili takový hezký tmavomodrý balící papír, který se mi hodně líbí ♥ Já bych vždycky těch balících papírů nakoupila hromadu, ale vzhledem k tomu, že dárky dávám jen taťkovi a on mi dává jen peníze, abych si za ně koupila, co chci, by mi ty balící papíry vydržely asi 10 let možná i dýl :D Angelině to na fotkách hrozně moc slušelo. Tenhle její outfit mi padl do oka a hodně se mi líbí ten její přehoz nebo kabátek, teď nevím, jak to pojmenovat :)

    Jinak děkuju, že ses vyjádřila ohledně současné situace na blogu :). Je fakt, že na zahraničních webech nevidíš komentáře v podstatě žádné, ale u nás třeba frčí ankety POTM a různé módní duely a tam je třeba, aby aspoň pár lidí vyjádřilo svůj názor :D Asi uvidím, jak se to s blogem bude vyvíjet dál a jestli to bude mít cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna dneska jsem také kupovala balící papíry ale pro taťku :D Já mám dárky již hotové ale on musí zabalovat ty pro mě. Koupila jsem mu k tomu i stužky se psími tlapkami, což není teda moc vánoční ale mě se líbily :D ...

    No a také bych si užívala nakupování jako Angelina, ale vzhledem k situaci zbytečně nechodím nikam na nákupy a do obchoďáků protože jsem zodpovědná a bojím se o taťku, který by nákazu covidem nepřežil vzhledem ke své nemoci...

    OdpovědětVymazat
  3. Obom to veľmi pristalo a Angie je proste prekrásna ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tak alespoň u nějaké celebrity se objevují candids fotky :D Angelina měla hezký outfit :)

    OdpovědětVymazat