Angelina s Prune Nourry

V roce 2019 Angelina přijela do Paříže podpořit dokumentární film Serendipity od franzouzské umělkyně Prune Nourry, který produkovala. Oficiální fotky se objevily z premiéry v New Yorku. Právě v Paříží ale vznikla série fotek Angeliny a Prune Nourry v Galerii Templon od fotografky belgického původu Charlotte Abramow. Je to první fotka, která byla z tohoto photoshootu zveřejněna.


3 komentáře:

  1. Fotka je to sice jednoduchá, ale je opravdu skvělá. Hodně se mi líbí, tak doufám, že se těch fotek z tohoto photoshootu do budoucna objeví víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ta fotka je skvělá!!! Škoda, že byla zveřejněna jen jedna, hrozně ráda bych z tohohle photoshootu viděla mnohem víc, ale nevím, jak moc je pravděpodobné, že jich v budoucnu víc zveřejní, když i tohle je fotka z roku 2019. Je skvělé, že Angelina tento skvělý projekt podpořila. Líbí se mi, jak se angažuje v téhle sféře :) Fotka je perfektní.

    Jinak k té Dianě, já si to taky vždycky říkám, už o ní vzniklo tolik filmů nebo se objevila v seriálech, dokumentů a všeho... pro královskou rodinu to podle mě vždycky musí být jak rána nožem do srdce. Podle mě se nikdy nemůžeš vzpamatovat z toho, že tvoje matka umřela, když jsi byl dítě. Myslím, že oni to asi moc nesledují. Neumím si představit, že by se třeba královna nebo princ William koukali na The Crown, ale upřímně, taky by mě to rozčilovalo. Vím, že je to živná půda pro tvůrce, ale přijde mi, že už je toho dost. Přesto jsem ale zvědavá na ten Kristenin film... Byla jsem taky skeptická, ale co zveřejnili tu první fotku, tak mám větší naděje, věřím, že vybrali toho nejlepšího, koho mohli, jinak by po Kristen asi nesáhli, i tím, že je Američanka, to pro ně byl podle mě velký risk, tak věřím, že odvede skvělou práci.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda takový zajímavý námět na fotku. Doufám, že se jich zveřejní víc :)

    OdpovědětVymazat