Fotka týmu Eternals

Na internetu koluje fotka zabaleného reklamního trička k filmu Eternals a k němu je připnutá nejspíš nějaká visačka s obrázkem celého týmu superhrdinů Eternals (Věční). Dá se tedy předpokládat, že by mělo jít o oficiální fotku. Angelina hraje postavu světlovlasé Theny, která má podle komiksu např. schopnost promítat kosmickou energii z jejích očí nebo rukou ve formě tepla, světla nebo otřesové síly. Připomínám, že premiéra v Česku i na Slovensku je naplánovaná na 4. listopad tohoto roku (o rok posunutá oproti původní) a žádné oficiální fotky, teasery nebo trailery zatím nebyly zveřejněné.


5 komentářů:

  1. Jako marvelácký fanoušek a geek jsem samozřejmě ráda za každou informací, která se kolem nadcházejících filmů objeví :) Všichni herci vypadají na obrázku skvěle, ale nejvíc rozhodně upoutá postava Angeliny, která hodně vyčnívá tím bílým oblekem :) Já teda doufám, že v listopadu už bude možné chodit do kina a že se premiéry filmu neodsune, jsem na něho opravdu hodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, o tom jsem ještě neslyšela, zase se obohacuji :)

    P.S. Visačka je s měkkým i ... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo jooo, máš pravdu :-O Já z ní udělala nějakou ženskou s podivnou náplní práce :-D Dík za upozornění.

      Vymazat
  3. Fotka vypadá skvěle, hlavně teda Angelina je na ní božská! Už se na film těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. No já jsem zvědava zda ten datum se udrží s tím, jak se vše kvůli covidu posouvá. Jinak to, že ještě není nic oficiálního si nic nedělej. Film s Alexem jde v březnu do kina (my to asi v kině neuvidíme) a teprve dneska se objevil trailer :D

    OdpovědětVymazat