Those Who Wish Me Dead v kinech i na HBO Max

HBO Max na svých sociálních sítích zveřejnilo krátký sestřih záběrů z filmů od produkční společnosti Warner Bros., které čeká premiéra v tomto roce. Všechny tyto filmy budou k vidění současně jak v kinech tak právě i na HBO Max. V záběru se mihla také Angelina ve filmu Those Who Wish Me Dead, jehož datum premiéry (od původní zrušené) zatím nebylo uvedené. Příběh sleduje čtrnáctiletého chlapce Connora, který byl svědkem brutální vraždy a připojil se k programu ochrany svědků s novou identitou. Vrahové se mezitím vydali na cestu za ním a zničili každého, kdo jim stál v cestě. Angelina hraje postavu Hannah Faber, která pracuje jako strážkyně požární věže v montanské divočině. Podle knihy je Hannah pronásledována vzpomínkou na mladíka, kterého nedokázala zachránit. Když se Connor objeví ve věži, přísahá, že neztratí dalšího chlapce ve své péči, v boji proti vrahům, ani proti ohni. A ještě jedna informace - film půjde do kin s označením R, což v Americe znamená do 17 let pouze s doprovodem. Tento rating si vysloužil kvůli násilí ve filmu a hrubému jazyku. Pro představu R má např. i film Revenant: Zmrtvýchvstání s Leonardem DiCapriem, který šel u nás do kin jako nevhodný mládeži do 15 let.

3 komentáře:

  1. Pecka, tu fotku už jsem viděla. Těším se :-) asi bude trochu napívaný akčňák :-p

    OdpovědětVymazat
  2. Re: Máš pravdu. V tom světě celebrit byl jakýsi oddych od reality, jenže teď je ta realita tak blbá všude, že tomu vůbec nejde utéct. Nemluvě o všech těch zrušených filmech, seriálech, přesunutých premiérách.. no fakt hrůza.
    Je dobře, že jsou aspon pořád nějaké filmy už natočené a v postprodukci, jinak by nevycházelo nic že. Takhle se aspon něco nového objevuje, třeba jako s tímto filmem od Angie :)

    OdpovědětVymazat