V etiopském butiku

První fotky Angeliny v tomto roce jsou dílem paparazzi, kteří ji vyfotili 8. ledna, když šla s dcerami Zaharou a Shiloh nakupovat do butiku s etiopským zbožím. Zahara původem pochází z Etiopie a ten den slavila 16. narozeniny. Angelina na sobě měla jednoduché elegantní smetanové šaty, sandále Fendi a kabelku Dior. Shiloh na mě po dlouhé době působí víc dívčím dojmem, než obvykle. Jsem zvědavá, jestli se s jejím dospíváním změní nějak její dosud preferovaná chlapecká identita nebo ne. A taky se hodně vytáhla. Ve svých 14 letech je už skoro stejně vysoká jako Angelina.

      

3 komentáře:

  1. Jsem ráda, že Angelina vyměnila černou barvu za bílou, moc jí to v těch šatech slušelo :) Shiloh je teď opravdu hodně vysoká, to jí se svými 164cm, kdy musím stát na špičkách, abych si podala věci, co jsou vysoko, docela dost závidím :D A jsem taky zvědavá, jak se ten její styl bude vyvíjet :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je fakt super, že tam mají možná i nedaleko butik s etiopským zbožím a že si tam může Zahara zajít. Angelina jako vždy elegantní, asi je jedna z mála celebrit, která je vždy tak elegantní a nevyjde si ve vytahaných teplákách, když se jí chce. A moc se mi líbí, jak má rovně zastřižené vlasy, asi čerstvě:)

    OdpovědětVymazat
  3. Angeline to veľmi pristalo ☺ okrem toho jej outfit je ako vždy skvelý ♥

    OdpovědětVymazat