Rozvodová válka

Dlouho jsem se tomuto tématu na blogu vyhýbala. Dodnes je mi smutno z toho, že se Angelina a Brad v roce 2016 rozešli. Jak jistě vítě, stále probíhá mezi nimi boj o péči o děti. Angelina chce výhradní péči, Brad střídavou. Jednu dobu to vypadalo, že se dohodnou, ale bohužel. Nejnovější zprávy už pár týdnů ukazují na velkou soudní bitvu. Právníci Angeliny předložili nové dokumenty, které mají Brada usvědčovat z domácího násilí. První zmínka o násilí ze strany Brada zazněla hned po oznámení rozchodu páru, kdy měl údajně Brad v letadle fyzicky zaútočit na nejstaršího (adoptovaného) syna Maddoxe, když se při hádce zastal Angeliny. Obvinění vyšetřovala i policie, ale Bradovi vinu neprokázala. Maddoxova výpověď bude mít u soudu nemalou váhu a jeho vztah s Bradem je nyní na bodu mrazu a dokonce přestal používat jeho příjmení. S tím údajně Angelina nesouhlasí. Brad přiznal svoji závislost na alkoholu a podstoupil terapii a dlouho mohl vídat děti jen pod dozorem sociálních pracovníků. Nechce se mi vůbec věřit, že by byl vůči dětem a Angelině násilnický. Na druhou stranu se mi stejně těžko věří, že by Angelina zašla tak daleko, aby k soudu tahala i děti jen z nějaké marnivosti a všechno si vymyslela. Každý se nejspíš přikloní na stranu podle sympatií k jednomu nebo druhému. Už teď se ale přirovnává jejich spor k bitvě mezi Johnnym Deppem a Amber Heard. Pokud by soud uznal Brada ve vznesených obviněních vinným, mohlo by mu to zničit kariéru. Pokud jsou obvinění vůči Bradovi pravdivá, chápu Angelinu, že chce děti do své péče. Pokud pravdivá nejsou, je pochopitelné, že Brad bojuje. Jenže kde je pravda? Více si můžete přečíst zde.

4 komentáře:

  1. Tohle je strašně těžké soudit, ale bohužel nikdo do jejich soukromí a nevíme, jaká je pravda, to vědí jen oni. Také se mi nechce věřit, že by byl Brad násilnický, ale jestli byl v tu dobu závislý na alkoholu a byl pod vlivem, tak je to dost možné, protože jinak bych si nedokázala vysvětlit, proč proti otci svědčí i syn. No uvidíme, jakou to bude mít dohru, každopádně je to moc smutné.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píše Claire - tohle je nesmírně těžké posoudit. Člověk s nimi nežije, nevidí do toho. Každý bude mít svou pravdu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ach bože, tohle je vždycky tak hrozně na nic, když se ti lidi nejsou schopní domluvit. Jako upřímně, Amíci to mají trochu jinak, ono tam když dáš pohlavek svému dítěti, tak už se to nafoukne jako domácí násilí, i když u nás dáš dítěti jednu výchovnou a nikdo to neřeší. Takže kdo ví, jak to s tím "napadením" vlastně bylo. Každopádně se mi nechce věřit, že by byl Brad nějaký násilník, ale zároveň se mi nechce věřit, že by si to Angie vymyslela jen aby dostala děti do péče. Je těžké to soudit. Já se nijak netajím tím, že jsem investovala hodně času a emocí právě do toho případu Amber Heard a Johnnyho Deppa a tak dobře vím, čeho všeho jsou lidi schopní, ale na rozdíl od Amber je Angelina dobrý člověk, který udělal mnoho skvělých věcí a nevěřím tomu, že by lhala. Ona je otázka, co píšou média a co je pravda... Ale jestliže měl problém s alkoholem, chápu, že Angelina má obavy o své děti, na druhou stranu si myslím, že pokud se léčil a fakt se snaží, tak by i pro ty děti bylo lepší, kdyby mohly vídat svého tátu... Ach jo, kéž by byli lidi schopní se domluvit po dobrém. Já myslela, že tahle aféra už je minulostí, přeci jen se rozešli už hrozně dávno... No, uvidíme, co se ohledně toho ještě objeví. Já mám ráda oba dva a tak nechci dělat předčasné soudy, ostatně u Johnnyho předčasné soudy lidi udělali a jak to dopadlo... Takže asi prostě počkám, co se ohledně toho časem dozvíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, je to fakt hrozný, co se děje, takovej krásnej stabilní pár, tolik dětí a ted takové problémy.. s tím násilím je to jak píše Angie.. každopádně at si bulvár píše co chce a každý říká co chce, skutečnou pravdu znají jen oni dva a každý z nich na to má svůj a jiný pohled. Snad se to brzo vyřeší.

    OdpovědětVymazat