Hollywood Film Awards 2017

Včera se konal 21. ročník udílení Hollywood Film Awards, kde byla Angelina společně s Loung Ung oceněna za film First They Killed My Father v kategorii cizojazyčný film. Cenu Angelina převzala z rukou herečky Jacqueline Bisset, která je její kmotrou a rodinnou přítelkyní. Angelina na sobě měla stříbrné šaty od Jenny Packham, boty Charlotte Olympia a náhrdelník Tiffany & Co.

      

3 komentáře:

  1. Tak Angelina opět nezklamala a vypadala zase nádherně :) Moc se mi líbí její šaty - hlavně jejich barva. Přijde mi, že tohle je přesně její styl :) Nejvíc nadšená jsem ale z účesu a také líčení. Sázka na výraznější rtěnku se rozhodně vyplatila :) K ocenění, které bylo jistě zasloužené, jí samozřejmě gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdříve bych ti ráda poděkovala za tvůj email, dostala jsem se k němu až dnes a mile ráda scan dám na blog! Vážím si toho, sice si moc časopisy nekupuji, ale když něco s Angelinou uvidím, rozhodně ti to oplatím :)

    Angelině gratuluji k ocenění, věřím, že si to za svou práci na tomto snímku zaslouží, když jsem prvně viděla šaty, tak mi připadaly jako župan, ale při prohlížení fotografií se mi zalíbily a velmi se mi líbí, jak si k nim Angelina vzala tu krásnou rtěnku, moc jí to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně moc jí gratuluju, určitě má cenu zaslouženě. ♥ Jinak Ang vypadala překrásně, nebylo na ní nic, co by se mi nelíbilo, a ten její upřímný úsměv miluju. :)

    OdpovědětVymazat