Critics' Choice Awards 2018

Včera 11. ledna se v Santa Monice vyhlašovaly ceny Critics' Choice. Angelinin film First They Killed My Father byl nominovaný v kategorii Nejlepší cizojazyčný film, ale stejně jako v případě Zlatých Glóbů zvítězil snímek In The Fade. Angelina po delší době vyměnila černou za bílou a oblékla šaty z kolekce značky Ralph & Russo. Na akci ji doprovodila Loung Ung, podle jejíž knihy byl film natočen.

      

4 komentáře:

  1. Jé, tak jsem ráda, že Angelina tentokrát vybrala světlý outfit, je to příjemná změna, která ji mimochodem neskutečně sluší, šaty jsou zajímavé, hlavně svým vrškem, a potom ta krásná rtěnka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina teď těch akcí má, to je super:) No i já jsem nadšená, že má na sobě šaty ve světlé barvě:) V bílé jí to vážně hrozně sluší, líbí se mi, jak jí ty šaty zvýrazňují postavu. Moc se mi líbí make-up, jen linky a rtěnka a jinak je jemný a měla i moc hezký účes a náušnice:)

    OdpovědětVymazat
  3. Její šaty mě zaujaly hned na první pohled. Vprvé řadě musím říct, že vítám to, že konečně vyměnila černou za bílou! Angelina vypadala opravdu elegantně a krásně :) Ty šaty jsou moc pěkné - a ta chlupatá část se mi líbí :D Já bych možná jen vyměnila ty boty. Ke střihu těch šatů se mi moc nehodí ta špička, ale to je jen detail ;) A opět musím pochválit dokonalé líčení a účes ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Angie vypadala skvěle, nádherně se usmívá a vypadá šťastně, Akorát u těch šatů se mi moc nelíbí to zdobení u udekoltu nebo to peří nebo co to je, přijde mi, že se to k tomu nehodí. A je docela nezvyklé vidět Angelinu v bílých šatech, ale vážně jí to sluší :)

    OdpovědětVymazat