Golden Globe Awards 2018

Angelina se včera zúčastnila 75. ročníku udílení cen Zlatých Glóbů. Její režijní film First They Killed My Father byl nominován v kategorii Nejlepší zahraniční film. Nominaci ale neproměnil, cenu nakonec získal německo-franzouzský film In The Fade. Na předávání vzala také svého syna Paxe. Letošní Zlaté Glóby se nesly v duchu černých rób. Hnutí Time's Up vyzvalo celebrity, aby se připojily k tichému protestu proti sexuálním skandálům, které Hollywoodem zmítají hlavně od nedávné kauzy s Harvey Weinsteinem. Angelina na sobě měla černé šaty z ateliéru Versace a boty značky Barollo.

      

4 komentáře:

  1. U někoho jsem četla tvůj komentář, že se ti moc nelíbí, že si na sebe všichni oblékli zrovna černou barvu. Mně se líbí ta myšlenka, že se všichni takhle spojily, ale souhlasím, že mohly zvolit jinou barvu. S tou černou to opravdu vypadalo jako na pohřbu. Mohli si na sebe vzít tu růžovou, která byla hlavní barvou na těch protestech začátkem loňského roku ;) Tak uvidíme, jakou zvolí barvu na Oscarech :D Anglině to ale hrozně moc slušelo! Měla nádherné líčení a taky účes ♥ Šaty si vybrala velice elegantní, ale mně tam hrozně vadí ty třásně (nebo co to je) na konci rukávů. A možná by tam ani celkově nemusela být ta průhledná část. Ale to už je jen detail ;)

    OdpovědětVymazat
  2. I když co se týče módy byla to letos na Globech teda nuda, ale když už byli takto vyzváni, asi by bylo nevhodné, kdyby přišli oblečení jinak. Nicméně Angelina měla krásné šaty! Moc se mi líbí, úplně celé, jak horní část, tak sukně, ta jemná látka a rukávy jsou super a patřičně to oživují:) Vážně krása:) Moc mě zaujal i její účes, krásně se hodí, vážně jí to strašně slušelo, i když nominaci neproměnili, ale to vůbec nevadí. A koukám na Paxe, jak už je velký! Já jak Angelinu tak sleduju už od doby kdy měla jen Maddoxe a Zaharu, přijde mi že to hrozně utíká:D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si nejdřív říkala "Co to je?" :-), ale pak jsem si ty šaty oblíbila i s tím zakončením rukávů. Bez nich by vypadaly nudně.

      Vymazat
  3. Vypadala naprosto dokonale, mě prostě překvapuje jak od rozvodu s Bradem vypadá a je naprosto nádherná. Potěšilo mě, že napředávání vzala Paxe :)

    OdpovědětVymazat