Angelina na obálce americké ELLE

Americký časopis ELLE si vybral Angelinu na titulní stránku pro březnové číslo tohoto roku. A tento měsíc nevybral jen tak náhodou. Pro Angelinu se rozhodli u příležitosti mezinárodního dne žen, který se slaví 8. března. "Myslím na to, jak těžce ženy bojovaly, aby nás dostaly tam, kde jsme dnes", říká Angelina. Rozhovor s ní vedl bývalý ministr zahraničí John Kerry a v originále si ho můžete přečíst zde. Autorem černobílých fotografií je Andres Kudacki a barevnou fotografii, která zdobí i obálku časopisu, nafotil fotograf Mariano Vivanco.

      

6 komentářů:

  1. Tak musím říct, že mě docela překvapilo, že ji vyzpovídal ministr zahraničí... A ráda teda slyším, že si vybrali Angie právě k oslavě dne žen :) Ten photoshoot se vážně moc povedl! Líbí se mi hodně ta barevná fotka, na které to Angelině moc sluší! Skvělá je i fotka z postele nebo pak ta poslední, kde je Angie focená zezadu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Angie je na fotkách překrásná! Photoshot se opravdu moc povedl,škoda,že se neobjevilo více fotek :) Jinak spřátelím moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. No je ako zvláštne že s ňou mal rozhovor minister zahraničných vecí ale je to ako aj pekné no. A ako tá fotka farebná je veľmi krásna a ten fotograf musí byť veľmi talentovaný. A taktiež musí byť talentovaný aj ten druhý fotograf čo nafotil čiernobiele fotky lebo tie sa mi dokonca páčia ešte o trošičku viac a Angeline vyzerá dokonale.

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě je to skvělý rozhovor k této příležitosti, ještě když ho vedl ministr:) Ale spíše mi naopak přijde, že se poslední dobou v Hollywoodu řeší jen ženy a jejich emancipace a muži se vytrácejí:D Ale moc to neřeším, jen mám takový pocit:D Nicméně fotky jsou kouzelné:) Ty černobílé jsou prostě top, miluju takové momentky:) A v té růžové, to je taky skvělá fotka!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak photoshoot pro Elle? Jsem nadšená, protože jejich shooty nejvíc miluji, a ta černobílá fotka, kde má ten telefon se mi líbí asi nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to tedy úplně koukám s otevřenou pusou, jak moc to Angie sluší, kdybych si nepřečetla tvůj popisek ve článku, tak bych si myslela, že fotky jsou z dřívější doby a rozhodně ne z letoška. Úplně jakoby omládla! Vážně nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat