Fotka měsíce února

Máme za sebou letošní "černé" Zlaté Glóby, tak jsem si řekla, že by nebylo špatné připomenout si také některé předešlé, které byly přece jen barevnější. A to kupodivu i pro Angelinu, která černou miluje. Vybírat můžete z fotek ze Zlatých Glóbů z let 2011, 2012 a 2018. Zároveň můžete porovnat jak moc nebo málo se Angelina během let změnila. První a třetí fotografii dělí 7 let. Pro kterou fotku hlasujete, pište do komentářů. (Pro větší náhled klikněte na fotku). V hlasování pro fotku měsíce ledna vyhrálo č.1

    

6 komentářů:

  1. Úplně upřímně, ona se skoro nezměnila, mi přijde :D na první fotce vypadá skoro stejně jako na té třetí :D ♥ nejvíce se mi asi líbí právě první fotka, takže hlasuju pro ni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já to řeknu asi takhle... Jediné, co mi u Angeliny vadí, je, jak je teď docela dost kostnatá. Když bych vedle sebe dala fotku, jak vypadá dnes a jak vypadala třeba v době, kdy točila Laru Croft, tak tam ten rozdíl jde fakt vidět. To ale nemění nic na tom, že dostala do vínku výborné geny a je to vážně nádherná ženská, která má asi ten nejkrásnější obličej, co jsem kdy viděla. Takový ideál :D. Takže s výběrem fotek jsi mě moc potěšila a rozhodování bylo těžké. Ale nakonec taky musím hlasovat pro jedničku, protože se mi moc líbí, z jakého úhlu je ta fotka focená, jaký tu má Angie účes a že jde vidět to její tetování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, také se mi nelíbí, jak je poslední roky hubená. Myslím, že jí to dělá i starší.

      Vymazat
  3. Za prvé mě trochu vyděsilo, že 1. a 3. fotku od sebe dělí 7 let, vždyť 2011 nemohl být už tak dávno. Do háje. :D Vždycky se nad těma rokama hrozně divím, všechno kolem roku 2010 mi prostě nepřijde tak starý :D. Každopádně jsi vybrala krásné momentky, Angelina se za ty roky skoro nezměnila, vypadá pořád fantasticky. A z fotek hlasuju pro jedničku, asi to je tím úhlem fotky, ale zaujala mě nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  4. Ona se vážně moc nemění, ten rozdíl let není u fotek vůbec poznat, ale souhlasím s váma, že je teď až moc hubená a dělá ji to starší. Ale taky teď měla těžší období, tak asi tím. Ona vždycky byla jedna z nejkrásnějších žen a vždycky bude:) Jsem ráda, že jsi vybrala fotky, kde má na sobě barvičky:) Na všech třech je vážně krásná, ale ta 1. mě zaujala nejvíc♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jdu napravit svou absenci komentářů, já hlasuji pro první fotku, hrozně se mi líbí ty zelené šaty a prostě to Angie fakt slušelo :)

    OdpovědětVymazat