Natáčení Maleficent 2 začalo!

Konečně se začalo natáčet pokračování Maleficent. Elle Fanning, která hraje opět princeznu Auroru, včera zveřejnila na svém Instagramu dvě fotky z natáčení v Anglii.

  

2 komentáře:

  1. Fotky jsem viděla už včera a musím říct, že jsem z nich fakt nadšená! Hlavně z té druhé fotky, protože tam mě dostávají ty Angelininy zuby! :D A taky se mi hodně líbí, že ukazuje takovou svou vtipnou stránku :) Upřímně doufám, že se fotek z natáčení objeví víc - takže nás dál zásobuj Elle, začala jsi skvěle!

    S těmi prsy máš naprostou pravdu. Myslím, že sama Gal to trošku studovala a u Conana říkala, že aby to byl autentické, tak by si musela nechat uřezat jedno prso, protože to Amozankám vadilo, když střílely z luku. Ale na tohle by se asi nikdo koukat nechtěl. Gal rozhodně nějaká prsa má a myslím si, že ten její kostým jí je i o dost zvětšuje, takže tam bych taky problém neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ellie mám fakt ráda, a jsem ráda, že se s ní znovu potkáme, snad se bude objevovat více fotografií z natáčení :) Souhlasím s Katie, že ta druhá fotka je o něco lepší! :)

    OdpovědětVymazat