Prequel Alenky v říši divů a Petra Pana

Režisérka animovaného filmu Rebelka Brenda Chapman natočí film s názvem Come Away, který bude prequelem jak k Alence v říši divů, tak k Petrovi Panovi. Ve filmu by se mohli objevit Angelina a David Oyelowo (Selma, Jack Reacher: Poslední výstřel). Příběh má být o dvojici sourozenců Peterovi a Alice ještě předtím, než se vydali na svá dobrodružství do Země nezemě a do říše divů. Když zemře jejich nejstarší bratr při autonehodě, snaží se pomoct svým rodičům (Jolie a Oyelowo) před zoufalstvím nad ztrátou syna a jsou nuceni volit mezi domovem a fantazií.

4 komentáře:

  1. O tomhle jsem ještě neslyšela a je to moc zajímavý nápad, rozhodně bych se na film podívala, kdyby projekt vyšel :) O Davidovi jsem celou dobu nic nevěděla a najednou se objeví s Lily v seriálu a teď chystá i film s Angelinou, rozhodně bude velice talentovaný :)

    OdpovědětVymazat
  2. To zní hrozně zajímavě a zároveň strašně divně :D Já bych si asi Alenku a Petra Pana nikdy dohromady nespojila, ačkoliv v obou filmech/knížkách dojde k cestě do kouzelné země. Jsem teda zvědavá, co z toho nakonec vyleze. Další film s Angelinou by určitě potěšil a jsem zvědavá, kdo ještě se k projektu připojí :) Taky jsem ráda, že se režie ujme paní Chapmanová, protože "Rebelka" patří mezi mé oblíbené pohádky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to přijde taky divné míchat dohromady Alenku a Petra Pana. Mně se ta představa vůbec nelíbí, tak jestli to skutečně natočí, budu ráda, když v tom Angelina hrát nebude :-) Příběh jako takový by nemusel být špatný: sourozenci se snaží se svými rodičemi vyrovnat se smrtí bratra a utíkají do světa fantazie, ale proč do toho tahat Alenku a Petra Pana a dělat z nich sourozence? Za chvíli natočí, že Othello je Hamletův otec nebo co :-)

      Vymazat
  3. Nvm někdy ty předělavky pohadek dopadaji dobre, tak uvidime co tahle. :)

    OdpovědětVymazat