Anketa: Oblíbený film s Angelinou

Založila jsem novou rubriku Ankety (najdete pod odkazem Media v hlavním menu). Na rozdíl od Fotky měsíce vlastně nepůjde o hlasování jako spíš o vyjádření názorů. Nebudou žádné možnosti, ale budete mít prostor pro vaši vlastní odpověď na položenou otázku. Nová anketa se tady nebude objevovat pravidelně každý měsíc, ale průběžně během roku podle toho, jak mě otázky napadnou a co mě osobně bude připadat zajímavé pro veřejný průzkum :-) Výhodou je, že anketa bude stálá a návštěvníci blogu na ni mohou odpovědět kdykoliv a zároveň se dočtou již starší odpovědi. První anketní otázka zní, jaký je váš oblíbený film s Angelinou a můžete odpovídat TADY.

3 komentáře:

  1. Podľa mňa je to veľmi skvelý nápad a určite to bude využívaná anketa .Tiež mi to aj príde zaujímavé aj pre iných ľudí lebo tak môžu aj spoznať iné filmy kde hra a pozrieť si ich. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně skvělý a originální nápad, kde si každý fanoušek Angeliny něco najde, já jsem osobně ráda, že jsem mohla vyjádřit svůj názor na nejoblíbenější film do komentářů a neklikla jen na pár tebou vybraných. Takže za mě je to rozhodně úžasná myšlenka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je rozhodně skvělý nápad. Sama jsem dost zvědavá, s jakými tématy se do budoucna vytasíš :) Hned to první je skvělé, takže já jdu hned popřemýšlet a napsat svou odpověď :)

    OdpovědětVymazat