Madam Eva

Naskenovala jsem článek s názvem Lekce života podle Angeliny, který vyšel v červnovém čísle slovenského časopisu Madam Eva. Jde o klasický souhrn života Angeliny. Dočtete se např. o jejím problematickém vztahu s otcem nebo o tolik diskutované oboustranné mastektomii a odstranění vaječníků z důvodu vysokého rizika onemocnění rakoviny, na kterou už po generace umírají členové rodiny ze strany matky Angeliny, včetně její maminky Marcheline. Na titulní straně je fotografie od Arta Streibera z roku 2014 a v článku byly použity fotografie od Annie Leibovitz z roku 2015, které vyšly ve Vogue. Moc děkuji Irmik za to, že mi časopis ze Slovenska sehnala, jelikož u nás se neprodává.

      

2 komentáře:

  1. Verím, že tam aspoň písali dobre veci lebo poznám, že naše časopisy a bulváry vedia veci tak poprehadzovať a všetko, až mi je z toho zle. Inka fotky sú tam použité neskutočne pekné a Angeline na nich vyzerá prekrásne.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta titulní fotka, na které je Angel je fakt skvělá. A další fotky s dětmi jsou moc krásné. Hodí se k článku a jsou rozkošné. Určitě si někdy v noci v klidu najdu čas a tento článek si přečtu ať se dozvím zase něco nového :-)

    OdpovědětVymazat