Angelina s Paxem v Beverly Hills

Tyhle fotky bych sem nejspíš nedávala, kdyby mě Angelina nepřekvapila světlým outfitem. 9. září zašla na nákup do jednoho z butiků v Beverly Hills se svým synem Paxem, cestou se osvěžili zmrzlinou a později byli vidět, jak jdou do restaurace Il Pastio na oběd. Angelina tentokrát nechala doma svoji oblíbenou černou a zvolila její protiklad - dlouhé bílé šaty s dlouhým rukávem a částečně odhalenými zády. 

      

3 komentáře:

  1. Taky jsem docela překvapená, že Angelina sáhla po tak světlých šatech :D Opět jí to moc slušelo, ačkoliv já se přiznám, že žít v LA, tak na mě nikdo nic s dlouhým rukávem nedostane :D Zatím byly její outfity takové různorodé a velice elegantní. Jsem zvědavá, v čem se předvede příště :)

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina vypadala úchvatně, moc se mi líbí ty šaty, jak střihově tak barveně a líbí se mi jak jsou řešený i zezadu a jdou vidět její tetování :) ráda ji vidí když se usmívá ♥

    OdpovědětVymazat
  3. I když mě překvapila tedy svými šaty, které byly tentokrát světlounké, byly jednoduché a elegantní. Není to ale můj styl nicméně ten průřez na zádech je opravdu hezký takový doplněk k lehkým šatům.

    OdpovědětVymazat