Angelina si zahraje v dobovém thrilleru

Angelina se vrací k herectví hned několika filmy. Skončilo  natáčení Maleficent 2 a The One and Only Ivan a oba filmy jsou již v postprodukci a v současné době se natáčí preguel Alenky v říši divů a Petera Pana Come Away, kde si s Angelinou zahrají David Oyelowo a Michael Caine. Před pár dny vyšla zpráva, že byla Angelina obsazena do hlavní role thrilleru The Kept, který bude natočen podle stejnojmenné knihy z roku 2014. Děj se odehrává v roce 1897 na newyorském venkově, kde hlavní hrdinka Elspeth zjišťuje, že její manžel a jejich čtyři děti byli zavražděni. Ji samotnou zraní a postará se o ni její dvanáctiletý syn Caleb, který jako jediný přežil. S ním se vydává na cestu za pomstou. Jsem ráda, že Angelinu konečně po dlouhé době zase uvidíme na plátnech kin. Napadlo mě, že se vrhla do několika filmových projektů po sobě možná i proto, že se po rozchodu s Bradem zúžily její příjmy. Ale věřím, že hlavní slovo v tom má její stále velká láska k filmu a hraní.

3 komentáře:

  1. Tak to zní jako zajímavý film. Jsem zvědavá, jaké to bude a jak Angelina svou roli ztvární. Takové podobné filmy se mi poslední dobou hrozně líbí a docela se v nich vyžívám :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím teda, že Angelina si toho v poslední době na talíř naložila o něco víc, což mně samozřejmě dělá velkou radost, protože všechny ty projekty jsou hodně zajímavé :) Na tenhle film jsem teda moc zvědavá. Zní to vážně moc dobře a já jí v něčem takovém moc ráda uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Film podle popisu vypadá rozhodně zajímavě a jsem zvědavá, jaké to bude. Žánr by mě určitě bavil :) tak jsem zvědavá a jsem ráda, že se zase vrací k filmům jako herečka :)

    OdpovědětVymazat