Fotka měsíce října

Zdá se mi, že s nadcházejícím podzimem začínají odcházet některé blogy jako když padá listí ze stromu. Když spřátelím s nějakým blogem, buduji si k němu postupně jakýsi vztah, seznamuji se s celebritami nebo jiným obsahem, který představuje, a začínám ten blog mít ráda. A sotva si ten vztah vytvořím a ráda na něj chodím, je pryč :-( Každý má samozřejmě právo stejně tak začít jako skončit a většina asi nebude blogovat do důchodu :-) Ale po prázdninách jich bylo nějak víc, tak mi to přišlo škoda.

Teď už k anketě. Hlasovat můžete z výběru fotek z různých událostí, a to z Academy Awarads 2012, premiéry Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 a premiéry Alexandra z roku 2004. Při pohledu na fotky jste si asi všimli jednoho společného prvku a tím je černá. Mám mezi nimi svého favorita, ale myslím, že vyberete jinou (pro větší náhled klikněte na fotku). Jsem zvědavá. V minulé anketě zvítězila fotka Angeliny s Shiloh a Zaharou na nákupech pod č. 2.

    




Hlasování skončilo

10 komentářů:

  1. Přesně jak si psala, málokdy se ty názvy shodují ale mně se Čas čarodějnic taky líbí :) Jinak co se týče 3.epizody, je parádní tak jako ty dvě předtím, já jsem se taky bála, že ze mě nadšení opadne ale zatím jsem víc a víc nadšená, tak snad to tak bude i u tebe. Pro mě je to určitě nová závislost :D :)
    Jinak já blogovala na jednom blogu asi 4 roky, na 2 roky jsem blogovat přestala a až když mě teď uchvátil nový seriál (konečně!) tak jsem zase začala :D A zjistila jsem, že asi 95% blogů, se kterýma jsem byla na přechodzím blogu spřátelená a na který jsem chodila ráda, tak ty blogy zkončily, což mě taky štve ale co se dá dělat, to blogování musí bavit, jinak když jsem přidávala už jen z donucení, tak to je jak za trest.
    A co se týče ankety, tak hlasuju pro první fotku, tam je Angelina úchvatná...a když jí to sluší všude :) pro mě top herečka

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já jsem zase nějaký velký úbytek v blogové sféře nezaregistrovala. Ale je fakt, že já už moc s novými blogy nespřáteluju právě kvůli tomu, že je mi jasné, že 98 % z nich brzy skončí :/ Je to škoda, ale co se dá dělat. Ale ještě si pamatuju, jak před pár lety bylo období, kdy končilo hrozně moc blogů a to byly blogy, které fungovali třeba pár let. Ale k POTM. Vybrala jsi vážně skvělé fotky. Na všech to Angie moc sluší. Nakonec jsem hlasovala pro jedničku, kde se mi líbí ty nadýchané vlasy a rudá rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé mockrát ti děkuji za krásný komentář, určitě s tebou ráda spřátelím a budu číst novinky o Angeline! :) Hned jsem si tě i zapsala! ♥

    Hlasovala jsem rovnou pro 1!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, úplně souhlasím, ono vždycky v létě vznikne hodně nových blogů, ale jak začne škola, všechno to zase rychle začně zkomírat. I když já to už poslední roky moc neregistruju, protože nijak nevyhledávám nové blogy a ty komentáře taky píšu jednou za uherskej rok. Mě celkově přijde, že fanblogy vymíraj, těch kvalitních, normálně fungujících už je minimum, jako bychom už mleli z posledního. Uvidíme, jak to tady bude dál vypadat.

    Jinak k POTM, fotky jsi vybrala krásné, mě hnedka na první pohled zaujala hned ta jednička, takže dávám hlas jí.

    OdpovědětVymazat
  5. mám úplně to samý, jakmile si k nějakýmu blogu najdu vztah a pak vidím, že se beze slov neukázal týden,.. měsíc, tak už je mi jasný, že je něco špatně :D
    za mě je to jasná jednička :))

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně jak píšeš, taky mi přišlo strašně rychlý, jak ze sebe najednou byli hotoví, Matt vzal Dianu k sobě, pak za chvíli večeře a pusa a teď už ji bere do Francie :D Je pravda, že to mi na tom taky trochu vadí ale asi to tak u nich prostě je, nějaká asi rychlá chemie :) :D A děkuji za spřátelení :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala jsi krásné fotky ♥ Hned mě na první pohled ale zaujala ta první, tam je Angelina taková sexy a ten její výraz, opravdu jí to moc sluší a hned si získala můj hlas ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Já prostě miluju ty kožený šaty ze Smithů :D takže 2!

    OdpovědětVymazat
  9. Je to tak, taky se mi zdá, že je teď na blogách mrtvo.. to je vždycky jednou za čas takové období, kdy je mrtvo :D Snad se to brzo trochu rozjede. V anketě hlasuju pro jedničku, ta je fakt úžasná!:)

    OdpovědětVymazat