Fotka měsíce listopadu

Nejdříve bych se chtěla omluvit všem spřáteleným blogům za moji menši aktivitu u vás. Poslední dva týdny byly časově náročné. Chodím k vám a mám přehled o vašich novinkách, ale bohužel jsem odpovídala jen sporadicky a stručně. Teď už to budu moct zase napravit :-)
Většinou mám fotky do této ankety vybrané dopředu a ne jinak tomu bylo i teď, ale tentokrát jsem je asi třikrát měnila :-) Dlouho tu nebyly žádné fotky z filmu, tak jsem si řekla, že je na nějaký řada. Film Life or Something Like It (Život nebo něco takového) z roku 2002 vypráví o ambiciozní reportérce, které při natáčení reportáže jeden muž předpoví už jen týden života. V tomto snímku podle mě Angelina prošla velkou proměnou a působí na mě jako někdo jiný. Přitom jde jen o účes a barvu vlasů. Vybírala jsem z promo fotek k filmu. V minulé anketě vyhrála podle mého očekávání fotka č.1 z Academy Awards 2012. Tentokrát si neodvažuju tipovat, která fotka vyhraje, protože předpokládám, že většina asi Angelinu jako blondýnku nepreferuje. Tak jak se vám líbí Angelina à la Marilyn Monroe? :-)  (Pro větší náhled klikněte na fotku.) 

    




Hlasování skončilo

6 komentářů:

  1. Taky mám radši Angelinu s tmavšími vlasy, ale tady ten účes vypadá dobře a fakt na mě působí jako takové Marilyn Monroe :) Film jsem viděla tuším 2x a je zrovna ten typ, na který se člověk podívá, když je to zrovna v televizi (ale přiznám se, že už jsem ho delší dobu neviděla :D). Z vybraných fotek jsem nakonec hlasovala pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je v pořádku, já jsem na tom dost podobně. Vždy jsem ráda, když tě u mě na blogu vidím:) Ty fotky jsou krásné, ale i když má Angelina světlou pleť a modré oči, tmavé vlasy jí prostě sedí víc:) Ale jsem zas ráda, že zkusila i blond:) A hlasuju pro 1!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle film jsem párkrát viděla v televizi a docela se mi to líbilo, i když si nepamatuju úplné detaily tak zase změna občas neuškodí :) A tady hlasuju pro první fotku, je fakt povedená a Angelina na ni vypadá něžně ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Zapomněla jsem přidat stránku a jméno, tak musím přidat ještě jeden komentář, abys věděla že jsem to já :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem nakonec hlasovala pro fotku 3. Rozhodovala jsem se mezi fotkou 1. a 3. ale nakonec jsem se rozhodla pro fotku 3. Ta mě uchvátila hned na první dojem. Taky jsem chtěla ještě pochválit vzhled, který je moc hezký a líbí se mi vybrané fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. taky to tak mám, všechny blogy zkouknu, ale už se nedokopu k tomu abych napsala komentář :D
    V anketě jsem hlasovala pro první fotku, ale ty blond vlasy mi k ní vůbec nejdou :D

    OdpovědětVymazat