Odložené soudní stání

Ani po dvou letech není rozvod Angeliny a Brada u konce. Největší spor je o svěření dětí do péče. Zatímco Angelina si přeje, aby byly všechny děti svěřeny jí, Brad požaduje péči střídavou. 4. prosince měl proběhnout soud, kde by se veškeré neshody řešily, ale nakonec oba požádali o zvláštní čas, aby otázky týkající se rozvodu mohli řešit v soukromém soudním řízení. Ironií osudu je, že stejný soudce (John Ouderkirk), kterého si pro tento účel najali, v roce 2014 vedl jejich svatební ceremoniál na zámku Miraval. Úředně se vzali ale ještě dříve v Kalifornii, protože jako Američané nemohli ve Francii legálně uzavřít sňatek.

2 komentáře:

  1. Myslím si, že je dobře, že se spolu snaží nějak komunikovat a najít řešení, ale musím říct, že mě vždycky udiví, jak dlouho takový rozvod a tahanice s tím spjaté trvají. Dva roky už mi přijde docela dlouho. Tak snad se v novém roce nějak dohodnou a oba budou moci začít zase s čistým štítem ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě by byla střídavá péče fajn a doufám, že společně přijdou na nějaký kompromis, který bude obou stranám vyhovovat. Rozvody nejsou dobré hlavně pro děti, které to většinou vždy odnesou. Tak uvidíme a doufám, že to dopadne dobře.

    OdpovědětVymazat