PSVI Film Festival: Fighting Stigma Through Film 2018

23. listopadu se Angelina zúčastnila filmového festivalu o prevenci sexuálního násilí ve válečných konfliktech, který pořádala Velká Británie. Sexuální násilí jako válečná zbraň nadále ničí, destabilizuje a demoralizuje jednotlivce, společenství a společnosti po celém světě. Cílem festivalu je využít sílu filmu a kinematografie, aby pomohla bojovat proti diskriminaci s níž se často setkávají přeživší sexuálního násilí. Během dvou dnů se promítalo 38 filmů a dokumentů z celého světa. Vstup byl zdarma, stačila pouhá registrace.

      

3 komentáře:

  1. Přiznám se, že o tomhle projektu/festivalu jsem doposud neměla ani zdání a je teda skvělé, že něco takového existuje a že se do toho zapojují i známé tváře :) Angelině to tady opět hrozně moc slušelo. Ty šaty jsou velice pěkné a elegantní, hodně se mi líbí jejich stiřh, hlavně v oblasti dekoltu :) Ale nejvíc ze všeho musím pochválit líčení. Výrazná rtěnka jí prostě hrozně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem nevěděla, že něco takového existuje. Nicméně podpořit nějaká taková témata filmem je dobrý nápad. Přece jen, filmy sleduje snad každý a když se takto něco dostane do podvědomí ostatních, dá se s tím už něco dělat. Takže to je hezký námět bych řekla a cením to.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem o tomto festivalu neslyšela a jsem ráda, že díky Angelině už vím. Byla tu krásná, líbí se mi její vlasy a make-up, hlavně rtěnka. Ona je prostě nádherná žena:)

    OdpovědětVymazat