S Vivienne na hodině karate

Nejmladší dcera Angeliny a Brada, desetiletá Vivienne, už delší dobu navštěvuje hodiny karate. Angelina ji často doprovází. Fotografie jsou z 19. listopadu z Los Angeles, jak Angelina sleduje s ostatními rodiči a dětmi trénink.

      

4 komentáře:

  1. Angelina je skvělá máma a je hezké, že své děti podporuje. Na fotkách je velmi spokojená a ráda, že svou dceru může sledovat a podporovat v jejích oblíbených aktivitách.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tyhle fotky se vážně moc hezky koukalo, protože Angelina tu na nich vypadá moc spokojeně a uvolněně :) Je skvělé, že své děti takhle na kroužcích chodí podporovat a že se nebojí je přihlásit třeba na kroužek bojového umění :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa prekvapuje, že na také niečo chodí jej dcéra ako ju obdivujem. A strašne sa mi páči to ako rodičia pozerajú aj na svoje deti lebo ich tým krásne podporujú. Inak outfit Angeline ako bol jednoduchý no veľmi sa mi páčil.

    OdpovědětVymazat
  4. Dvojčatům už je 10, to není možné :D Tipovala bych jim mín:) Je fajn, že se Vivienne věnuje něčemu, co ji asi baví:) Angelině to sluší, má na sobě moc hezký ten přehoz. A to kafe ve vánočním kelímku bych si dala :D

    OdpovědětVymazat