Angelina a Brad se dohodli na péči o děti

Herecký pár, který je už více než dva roky v rozvodovém řízení, se konečně dohodl na péči o svých šest dětí. V pátek 30. prosince to sdělila právní zástupkyně Angeliny. "Dohoda o péči byla dojednána před dvěma týdny a podepsali ji obě strany a soudce," sdělila agentuře Samantha Bley DeJeanová, která zastupuje Angelinu. Podrobnosti dohody podle ní nebudou v zájmu dětí zveřejněnyzdroj: ČTK

Těžko říct na jakých pravidlech péče se nakonec dohodli, jestli na výhradní péči Angeliny, kterou požadovala nebo na střídavou, kterou prosazoval Brad. Ať tak či tak, věřím, že co nejvíce přihlédli k přáním dětí a že budou v kontaktu s oběma rodiči. Od jejich rozchodu se neobjevila ani jediná fotografie dětí a Brada. Jejich vztahy byly po rozchodu napjaté a komunikovali spolu přes právníky, ale nechce se mi věřit, že by mu Angelina v kontaktu bránila a ani tomu, že by Brad o děti nejevil zájem, jinak by přece neusiloval o střídavou péči.

5 komentářů:

  1. Brad má podle mě děti hodně rád, jsou to i jeho děti! Určitě to musela být pro něj strašná rána, takhle od Angeliny najednou žadný kontakt s dětmi. Ona v tom má zajisté prsty, ale taky nevěřím, že by mu v tom nějak bránila. Nebylo by to od ní fér. Vůbec celkově mi to celé přišlo nefér vůči Bradovi, Angelina byla dost na koni, i když nevíme co se přesně stalo tehda v tom letadle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si bohužel myslím, že to Angelina Bradovi neusnadnila a že hodně přitvrdila, aby získala děti do své péče.

      Vymazat
  2. Mně tohle je strašně líto. Prostě tak dlouho spolu byli a teď se to obrátí v tohle, jen chladná bitva a ještě ani nemá mít své děti? Jako... střídavá péče podle mě pro děti úplně dobrá není, ale měl by mít možost si je brát v podstatě kdy chce a kdy může. Je to smutné jak dopadli.

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že to tedy dopadlo nějak prospěšně pro obě strany a hlavně pro děti, aby je to zasáhlo co nejméně. Chápu, že podmínky nebudou zveřejněny a snad to bude ta dohoda vyhovovat všem stranám :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že se nakonec dohodli tak, aby to vyhovovalo jim i dětem. Přeci jenom spolu trávili kus života, tak by to byla škoda, kdyby teď všechno zahodili na úkor dětí :)

    OdpovědětVymazat