S Knoxem a Vivienne na horolezecké stěně

V neděli 21. ledna vzala Angelina své nejmladší děti, dvojčata Knoxe a Vivienne, na umělou horolezeckou stěnu. Nebyla pouhým divákem, ale sama si tuto aktivitu vyzkoušela a zdálo se, že jí to docela šlo ;-) 

      

7 komentářů:

  1. Je skvělý, že takhle tráví čas se svými dětmi, aktivně :) Na horolezecké stěně jsem párkrát byla a je to fakt super, když to teď vidím, tak bych si to ráda i zopakovala :))

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina je šikovná, ta zvládne cokoliv :) Já bych na horolezecké stěně neměla nejmenší šanci :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to velmi zajímavě a super nápad, jak strávit volný čas s dítětem. <3 Určitě je fajn trávit volný čas i nějak aktivně a udělat něco pro své zdraví a tělo. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem měla tu čest si to zkusit a přijde mi to příšerně těžký :D když jsem si po tý námaze myslela, že už jsem před vrcholem, tak jsem byla stále a pořád metr nad zemí :D za mě nikdy víc a Angelině klobouk dolu :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jak sem se dostali paparazzi, tak blízko, mě udivuje :D Jinak je to ale super aktivita a určitě si to všichni užili :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som taká rada,m že sa objavili takéto fotky kde Angelina berie svoje deti na výlety. Mne to príde ako skvelý nápad táto lezecká stena a je super, že si ju sama vyskúšala.

    OdpovědětVymazat
  7. Je dobrá, já tohle nesnáším :D Byli jsme na tom se školou a nevylezla jsem nikam a od té doby se tomuhle vyhýbám, děsí mě to a vůbec se toho nedá držet.

    OdpovědětVymazat