Promítání The Boy Who Harnessed The Wind

Včera se v New Yorku konalo speciální promítání filmu od Netflix The Boy Who Harnessed The Wind, kde se Angelina objevila jako host. Snímek pojednává o skutečném příběhu třináctiletého chlapce z africké Malawi, který postavil svépomocí větrný mlýn, díky kterému zajistil do své vesnice nejen elektrickou energii, ale také zdroj pitné vody. Angelina vzala na premiéru všech svých šest dětí. Je skvělé je vidět všechny pohromadě, ale opět přemýšlím nad oblečením Vivienne.... Když si zkrátila vlasy, myslela jsem, že je to kvůli karate, na které chodí, že je to tak pro ni při sportu pohodlnější. Když ji ale od poloviny roku 2017 vidím ve stylu připomínající spíš její bratry a Shiloh, začínám mít předtuchu, že jako dívka se z Angelininých dcer bude nakonec cítit jen Zahara.

      

3 komentáře:

  1. No myslím, že je jen otázky času, kdy se i Vivienne ostříhá na krátko. Je to škoda, protože by to byly po rodičích tak nádherné holky a stylizují se do kluků. Přijde mi to i zvláštní, že obě dvě.. no. Jinak je ale skvělé, vidět je všechny pohromadě, vypadá to, že mají mezi sebou všechny děti moc hezký vztah:)

    OdpovědětVymazat
  2. Trošku ma mrzí, že sa obidve deti štylizujú ako chlapci...

    OdpovědětVymazat
  3. To je hezké, že Angelinu podpořily všechny děti, po delší době je vidím takto pohromadě a vidím, že hezky rostou :D Hlavně dvojčata jsou úplně jiná, co jsem je viděla naposledy. A zajímavá myšlenka s Vivienne. Angelina měla na sobě krásné šaty, jsou elegantní a líbí se mi jejich střih :)

    OdpovědětVymazat