Maleficent 2 už tento rok v říjnu!

Velké překvapení! Původně byla premiéra pokračování Maleficent ohlášena na příští rok, ale nakonec bude už tento rok v USA 18. října. Film půjde do kin pod názvem Maleficent: Mistress of Evil. V galerii si můžete prohlédnout první oficiální plakát.

  

3 komentáře:

  1. Nejdříve bych ti ráda poděkovala za tak krásný komentář na blogu, děkuji, že oceňuješ mou práci a hlavně si fotografie zobrazuješ, i já se snažím u všech pár fotek prohlédnout, jak jsi psala oceňuji práci ostatních a hlavně vím, co komentuji, nenutím a myslím si, že ani ostatní ne, abych si musela prohlédnout 100 fotek, ale pár mi přijde samozřejmé :)

    Je skvělé, že se premiéry dočkáme dříve, hlavně i proma k filmu, plakát se mi líbí, je takový tajemný a trochu zlověstný, takže se to k názvu filmu hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten nový plakát vypadá fakt parádně a mysteriózně. Já teda doufám, že u nás bude premiéra taky v říjnu, protože už teď vím, že si na novou Maleficent určitě zajdu. Jednička patří mezi mé oblíbené filmy, takže si pokračování nesmím nechat ujít :) Tvůrce mě tedy velice mile překvapili tím, že vydání posunuli o několik měsíců :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš, tak to se hrozně těším, to jsem ani nevěděla ! :) Já ten film zbožňuju, viděla jsem ho už tolikrát a že bude druhý díl jsem teda fakt netušila :) No, teď se mám aspoň na co těšit :)

    OdpovědětVymazat