Filmové fotografie z Maleficent: Mistress of Evil

A k prvnímu traileru k pokračování Maleficent tu jsou i první oficiální fotky.

      

7 komentářů:

  1. S tou nostalgií to máme úplně stejně! :D Já si v těch starých fotkách libuju a lidi mi "nadávají", že mám přidávat novinky místo toho a přidané photoshooty ignorují. I když jsou jen z loňska, přitom photoshooty jsou nejdokonalejší fotky a je mi jedno jak jsou staré :D I když teda ty pod rok 2000 mě taky moc nebaví :D No nic, každopádně konečně je někdo ocení, takže díky!:))

    A na pokračování Maleficent se tedy moc těším! Mně se ta jednička strašně líbila, je to jeden z mála filmů, kde vidíme takový vývoj postavy. Není to jen, že "zlá sudička" nebo nějaká ježibaba :D Vidíme prostě, že byla dřív v pohodě a prostě se jí něco v životě stalo co z ní udělalo tu Zlobu. Ale to dobro v sobě neztratila to se mi taky líbilo, takže úplně super film a Angelina se mi v něm líbila jako nikde, fakt. Jsem na tu dvojku zvědavá a na to, jaký bude její další vývoj:)

    OdpovědětVymazat
  2. woow... super ... zrovna včera jsem viděla trailer a už se nemůžu dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  3. a se kterou herečkou by sis založila blog ? třeba jí zná víc lidí než si myslíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes jsem viděla trailer, jsem na to docela zvědavá, mohlo by to být pěkný ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, hrozně se omlouvám, že jsem tu zase 2 měsíce nebyla, ale nikam jsem neodešla nebo tak, tak snad jsme ještě affs :D Budu ráda, když si na mám blogu přečteš proč jsem tu nebyla a jednu novinku :)
    --------------------------
    Viděla jsem už i trailer a nemůžu se dočkat! ♥

    OdpovědětVymazat