Comic-Con International 2019

V sobotu 20. července Angelina zavítala do San Diega na Comic-Con, kde s Marvelem přijela představit komiksový projekt Eternals, o kterém jsem na blogu už psala. Definitivně tak byla potvrzena její účast ve filmu. Nebude hrát původně předpokládanou postavu Sersi, ale postavu jménem Thena. Ve filmu ji uvidíme po boku Salmy Hayek, Richarda Maddena, Kumaila Nanjianiho ad. Režie se ujme režisérka Chloé Zhao. Na světovou premiéru se můžeme těšit 6. listopadu 2020!

      

6 komentářů:

  1. To je fajn, že se ted objevují fotky:) Angie má hezké šaty, líbí se mi ta vrchní část s uzlem a k tomu vyčesaný culík:)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa teším, že Angelinu uvidíme v tomto novom projekte a vyzerala prekrásne počas Comic Conu ♥

    OdpovědětVymazat
  3. To je super, že se přidala k Marvel rodině, určitě jsem zvědavá na film, snad si pak později najdu čas na zkouknutí panelu, Comic Con je prostě tradice :D A Angie to tady moc slušelo, krásné šaty a ten její úsměv! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě musím všechny ty panely zhlédnout, těch novinek bylo za posledních pár dní vážně hodně, hlavně Marvel se tedy včera činil :D Mám radost z toho, že se potvrdilo obsazení Angeliny a překvapili mě i ostatní herci - já jsem nadšená za Salmu a Kumaila, které mám moc ráda ♥ A třešničkou na dortu je, že se filmu dočkáme už příští rok! To je prostě sen :) Angie to tu jinak ohromně slušelo! Ty šaty jí skvěle padly, nejlepším doplňkem byl samozřejmě její krásný úsměv :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásný vysmátý fotky ♥ ty šaty jí skvěle sedí a to výraznější líčení se k tomu skvěle hodí :) Angelina pěkně vynahrazuje to novinkový ticho, který tu ještě nedávno bylo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem nadšená, obsazení vypadá fakt skvěle! Angelina měla krásné šaty, líbí se mi to řešení ramen, nevypadají ty šaty potom nudně třeba, také vlasy v culíku jsou skvělá volba :) Na některých fotkách se tak nádherně usmívá! :)

    OdpovědětVymazat