Návštěva parfumerie Guerlain

9. července Angelina odjížděla ze svého hotelu ve společnosti Jaqueline Bisset, aby navštívila parfumerii Guerlain na slavné ulici Champs-Élysées. Měla na sobě dlouhé bílé šaty s vínovými střídavě vodorovnými a svislými proužky od značky Loro Piana.

      


      


  

4 komentáře:

  1. Páni, koukám, kolik tu má teď Angelina novinek! Tyhle fotky jsou krásné, hrozně jí to tu sluší. Ty šaty jsou perfektní, na první fotce, kterou jsem si rozklikla, mi to připomnělo overal a to by vypadalo taky skvěle. Líbí se mi ten vzor a barvy:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty mi hned padly do oka a Angelině moc sluší, i vlasy tu má perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Člověk se tu chvilku neobjeví a pak se nestačí divit nad tím přívalem novinek! :D Tyhle fotky mě hodně potěšily. Nejen, že to vypadá, že Angelina měla velice dobrou náladu, protože se skoro všude usmívá, ale taky byla moc hezky oblečená :) Ty šaty se mi moc líbí, myslím, že jí střihově skvěle sedly a jsou velice elegantní :) Mně by možná vadilo, že bych je tahala po zemi, ale možná jsou tak šité záměrně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to je novinek, to neuvěřitelný, jak se to dokáže během chvilky změnit :D Ale jdu si to užít a snad toho, co nejvíce zkouknout a okomentovat :) Šaty jsou nádherné, mají zajímavý vzor :)

    OdpovědětVymazat