Tisková konference Guerlain

V hotelu de Crillon se konala (9.7.) tisková konference s ředitelem značky Guerlain Laurentem Boileau. Byla zde promítána nová reklama na vůni, jejíž tváří je Angelina, kterou natočil oscarový kameraman Emmanuel Lyubetsky (The Revenant) v domě Angeliny v Kambodži. Angelina sdílela své názory na problémy moderních žen a mluvila také o své nadaci založené v roce 2003 v Kambodži. Je pojmenovaná po jejím nejstarším synovi Maddoxovi, kterého z Kambodže adoptovala. Nadace pomáhá místním lidem získat přístup k zdravotní péči, vzdělání a podpoře životního prostředí.

      

4 komentáře:

  1. Angelina vyzerala skutočne skvelo. Veľmi sa mi páíči celý jej outfit a takisto aj účes a líčenie ☻

    OdpovědětVymazat
  2. Ang je prostě dáma s velkém D. je nádherná

    OdpovědětVymazat
  3. teda to je najednou fotek:)! Snad se taky už konečně dočkám :D
    Obrovská škoda, že z týhle akce nejsou kvalitnější nebo nějaký "oficiální" fotky. To, jak moc to tu Angelině sluší snad psát nemusím, ale zaujala mě za nimi ta zeď, nebo jak to nazvat :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. A já si říkala, že z toho začátku to bude nějaké nádherné místo (ta příroda <3), už teď se těším na celou reklamu, snad bude o pár dní dříve než vůně samotná, nevím, jak to chodí :D Líbí se mi, že za nimi je taková květinová zeď, vypadá to krásně :)

    OdpovědětVymazat