Fotka měsíce srpna

Původně jsem měla do této ankety vybrané jiné fotky a libovala jsem si, jak mám vše dopředu nachystané. Když se ale Angelina 20. července objevila na Comic-Conu, nedalo mi to nedát fotky hned do nejbližšího hlasování. Měsíc červenec byl nečekaně nabitý novinkami. Od založení blogu jich bylo vůbec nejvíc, v průměru jeden novinkový příspěvek na den. V tomto měsíci jich už tolik nečekám. Zároveň jsem o prázdninách počítala s menší aktivitou na všech blozích a celkově s návštěvností a komentáři i tady u mě, tak bych chtěla poděkovat za příjemné překvapení. Vím, že některé z vás trápí problémy na blog.cz, tak hlavně vydržte, nerada bych přišla o své oblíbené blogy a jejich admin(k)y. Je to určitě nepříjemné i pro ty, co mají na blogu pauzu. Tahle situace je moc nemotivuje se vrátit... Tak a teď už se můžete dát do hlasování :-)

    


V minulé anketě se vám nejvíc líbila fotka v písečných dunách.



Hlasování skončilo

9 komentářů:

  1. Já to s blogem nevzdávám, zatím, a pokud jim to bude ještě dlouho trvat, tak si zase přejdu zpátky na ten web, ale rozhodně kvůli tomu nebudu končit úplně :)
    Jsem ráda, že se teď kolem Angeliny objevovalo tolik novinek. Tady na té akci vypadala fakt nádherně, výběr fotek do ankety chválím. Mám ale problém se rozhodnout, pro kterou z nich hlasovat :D Na všech je kouzelná, všude se krásně směje. Nakonec dávám tedy hlas pro 2. fotku♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem naštěstí až tak závažné problémy s blogem u sebe nezaregistrovala, ale vypadá to, že už se snad všechno vrací k normálu :) Ze zvolené trojce fotek jsem měla hned jasno, musela jsem prostě hlasovat pro tu krásnou a usměvavou dvojku ♥
    PS: S tím počítám, že až začne škola, tak si ani nevydechnu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ani se nedivím, že jsi tyto fotografie z Comic Conu musela použít, a je to jen dobře, jen bylo těžké rozhodnout se, které dám hlas, ale nakonec té druhé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodne hlasujem za druhú fotografiu, Angie je tam taká prekrásna ♥

    OdpovědětVymazat
  5. tahle akce se povedla, hlasuji za trojku, protože se mi strašně líbí jak komunikuje s fanouškami :)

    OdpovědětVymazat
  6. ona se všude tak nádherně směje, že je to hrozně těžký, tentokrát :) ale ve finále jsem se rozhodla pro dvojku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně dvojka, je naprosto kouzelná :)

    OdpovědětVymazat