Photoshoot pro zářijovou Elle

Mám tu pro vás čerstvě uveřejněné fotky pro zářijové číslo časopisu Elle od famózního fotografa Alexiho Lubomirskiho. Časopis vyjde jak v Británii, tak i v USA, akorát v každé zemi s jinou titulkou, v Americe dokonce se dvěma variantami. Počítám, že by později mohl vyjít i u nás v české verzi. Fotky jsou opravdu krásné. Svých pět minut slávy si užili i její psi adoptovaní jako štěňata z útulku, které vybírala s Paxem a Maddoxem. Na jedné z fotek stojí vedle vlastního letadla, které si koupila, když byl její syn Maddox malý a další děti ještě něměla. Označení na ocasu letadla odkazuje právě na Maddoxe. MX - první a poslední písmeno jeho jména a 805 - jeho datum narození (5.8.).

      


    

6 komentářů:

  1. Tak musím říct, že to jsou naprosto dokonalé fotky! Strašně se mi líbí ta druhá, ten kabát je úžasný, Angelina je tam má úžasně upravené vlasy a krásné líčení♥ A ty fotky u letadla, ty jsou také dokonalý, oni vlastně všechny. Fakt hrozně povedený photoshoot!

    Ještě musím pochválit ty černé šaty, které má na fotkách se psy, ty jsou fakt nádherné. A jako milovník psů mě potěšily i ty fotky se psy, ačkoliv zrovna z rotvajlerů mám celkem strach :D Tak doufejme, že se časopis dostane i brzy k nám do ČR :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten je suprový :) ... ta první fotka se mi líbí asi nejvíc a hned potom ta třetí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa teším, že sa Angie stala tvárou nového časopisu a fotky vyzerajú proste nádherne ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že Angelina nafotila nový photoshoot a rozhodně si nemohla zvolit lepší časopis a ten zase fotografa. Úplně všechny fotky jsou překrásné, mě třeba naprosto dostala ta pátá photoshootová v galerii, kde Angelina vypadá úchvatně ♥ Hodně se mi líbí i všechny fotky u letadla, včetně té z obálky britského čísla. Ale jak říkám, celý photoshoot je neskutečně povedený ♥ A líbí se mi, že do focení zapojili i pejsky, vůbec jsem totiž nevěděla, jaké mají doma rasy. Oba vypadají přátelsky, ale k tomu rotvajlerovi bych se já asi moc nepřibližovala, mám z něj přirozený respekt :D

    OdpovědětVymazat
  5. No páni, tady se to zase rozjelo s novinkami:) A tahle teda stojí za to! Nádherné fotky, na těch zblízka je Angelina krásná, ty fotky se psi se mi líbí asi nejví ♥ A pak samozřejmě ta s tím letadlem je top a to s tím Maddoxem:)♥ Titulka se mi nejvíc líbí ta s červeným nápisem:)

    OdpovědětVymazat
  6. překrásný photoshoot ♥ všechny fotky mají svoje kouzlo, ale nejvíc se mi líbí ty s těmi psy a taky ta poslední fotka, která byla použita i na titulku :) krásná! ♥

    OdpovědětVymazat