Rozesmátá rodinka ve West Hollywoodu

Ti, co se procházeli 2. září po West Hollywoodu, mohli potkat Angelinu s Paxem, Shiloh a Zaharou ve velmi dobré náladě. Každý jejich krok doprovázel úsměv nebo výbuch smíchu. Angelina na sobě měla krémové šaty, které už jsme na ní mohli vidět v Paříži a Zahara se inspirovala mámou a oblékla stejné šaty, které měla Angelina také v Paříži. Pax nám vyrostl v pohledného mladého muže a působí mnohem dospěleji, než že za dva měsíce oslaví šestnáct let.

      

4 komentáře:

  1. No jasně, že ráda spřátelím, já už na to sama myslela hrozně dlouho a nevím, nechápu, že jsem se sama nezeptala už dřív :D

    Jinak to jsou zlaté fotky, radost pohledět na jejich rozesmáté tváře. A Angeline měla super šaty, moc jí to tu i dětem slušelo.

    OdpovědětVymazat
  2. To je úžasné, jak jsou všichni vysmátí :) Skvělá atmosféra těch fotek♥ Všem to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda na ftokách vidím, že je Angelina spolu se svými dětmi a bonusem je, když všichni mají dobrou náladu :) Angelině to v těch krémových šatech moc slušelo, navíc vypadají pohodlně a že se skvěle hodí to horkého dne v LA. Zahaře teda ty šaty taky perfektně sedly :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem to psala taky, Pax je fešák a tipla bych mu tak 18 let minimálně :D :) Určitě by měl úspěch kdyby se rozhodl hrát po rodičích :) Neskutečné, jak se děti mění. Ty vysmáté fotky jsou fakt boží, je super, když mají mezi sebou sourozenci takové vztahy :) No Zahaře skvěle padly ty šaty a má úžasný účes s tou čelenkou, já ji zbožňuju :D :) A Angelina je v těch šatech taky nádherná a ten culík jí sluší :)

    OdpovědětVymazat