Fashion duel listopad

Slíbila jsem vám, že další fashion duel bude barevnější a slib dodržen. Další barevné kousky budu ale muset kromě dvou nových hledat zase v archivu, protože černá pochopitelně neminula ani popagační a premiérové turné k Maleficent: Mistress of Evil. Ostatně odsud jsou i tyto dva outfity, pro které můžete hlasovat. První je z photocallu v Tokiu a druhý z photocallu v Římě.

  


V minulé anketě zvítězily šaty z premiéry Maleficent 2014.



Hlasování skončilo

7 komentářů:

  1. Rozhodl jsem se pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tady jsem nemusela moc přemýšlet :) Byť i ty žluté šaty jsou moc hezké, tak ta dvojka je prostě tak krásná a pohádková, jak už jsem se rozplývala v samostatném článku, že jsem jí okamžitě musela dát hlas :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hlasujem za druhý outfit, osobne sa mi veľmi páči celková tá kombinácia ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tak z dálky jsem si říkala, že dvojka je úlet a spíš jedničku. Ale pak jsem to přiblížila a ty žluté šaty jsou takové divné, žádný pořádný střih, zatímco dvojka je fakt originalita sama a hezky jí sedí. Takže dva a fotky jsou boží!:)

    OdpovědětVymazat
  5. No tyto outfity si úplně říkaly o to, aby byly v anketě, takže super volba :) Ty fialové jsou super, ale nějak mi tam vadí ty kalhoty a ty žluté šaty jsou dokonalé, hlavně ta sukýnka, takže hlasuju pro ně:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tady mám jasno hned - hlasuji jednoznačně pro druhý outfit :)

    OdpovědětVymazat