Natáčení Eternals na Fuerteventuře

Jestli jsem tu někdy psala o velmi nuzné kvalitě fotek z natáčení, tak to jsem ještě netušila, co přijde :-D Ale sdílet je musím, to by byl hřích. Angelina se svými kolegy natáčela na pláži na ostrově Fuerteventura. Hodně se mi líbí její kostým, že je světlý a má zlaté prvky, které ladí s její blond parukou. Já se na tento projekt fakt těším a navíc je to možný příslib několikadílné série a tím pádem, že nám Angelina z plátna kin zase jen tak nezmizí.

      

6 komentářů:

  1. Kostým i vlasy vypadají zajímavě:)
    Jinak jsem nechávala komentáře pod účtem google, nevšimla jsem si :/

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu ty fotky nejsou nic moc ale lepší než drátem do oka, jak já říkám :D Nebo kopnout do zadku :D Máš pravdu a souhlasím. Angelina měla docela pěkný kostým a ladila <3

    OdpovědětVymazat
  3. Som veľmi zvedavá na tenfo filmy♥ určite to bude bomba ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Kanárské ostrovy jsou krásné, byla jsem na Tenerife a na Fuerteventuru bych se taky ráda podívala:) Takové natáčení musí být super, ještě na těch jejich plážích:) Ještě k tomu ten kostým vypadá fakt skvěle, jsem moc zvědavá na film:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě díky za vysvětlení Thelmy a Louise, to je super :)

      Vymazat
  5. Kvalita fotek sice opravdu nic moc, ale já jsem ráda za každý pidi náhled na její kostým. I z toho mála mi přijde, že Angelina bude v samotném filmu vypadat velkolepě :)

    OdpovědětVymazat