Special fashion poll 2019

Původně jsem to neměla v plánu a měla jsem připravený klasický fashion duel. Protože mě ale na ostatních blozích tahle speciální anketa hodně baví a když mi pak Toxique v komentáři navrhla ji taky udělat, bylo rozhodnuto :-) Takže je tu první speciální fashion poll na tomto blogu. Pište prosím do komentářů max. 3 outfity, které se vám za rok 2019 líbily.



V minulém fashion duelu zvítězily šaty z premiéry z Tokia.


  
        
  
  

11 komentářů:

  1. Haha, tak to jsem ráda, že jsem tě inspirovala:) Tyhle ankety jsou super. No u Angeliny to bylo fakt těžké.. přemýšlela jsem, jestli hlasovat pro ty dva barevné outfity nebo vybrat slavnostnější šaty.. Noo nakonec hlasuji pro 7, 8 a 9:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si vybrala v této anketě šaty : 1, 4 a 11. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já hlavně 2, pak asi 11 a 9 :)
    Jinak o těch nominacích na GG vím a mám strašnou radost, Reese tam má ještě i Sedmilhářky. A ona tam je ještě Nicole Kidman za Sedmilhářky, ale ta už to vyhrála loni :D tak by nemuseli dávat za stejnou roli, loni byla silnější. Škoda, že ji tam nemá i Reese za BLL, ale to už by asi bylo moc :D Nicméně se taky bojím ale, že to dají spíš Jennifer, ona má zas takovou těžší roli zatím mi přijde, že tam musí víc projevovat emoce. Ale uvidíme, záleží i, jak to ti lidi berou. Nicméně to naštve, že Reese produkuje tyhle velké seriály (i když tohle i po boku Jenn, ale podle mě na to Reese tlačila víc) a pak to vyhrají její kolegyně a ona nic :D ale i nominace super.

    OdpovědětVymazat
  4. já mám tyhle ankety ráda, ale je to pro mě vždycky hrozně těžký :D kort když Angelina všude vypadá jako bohyně ♥ ale tak teda 2, 4 a 11 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, já mám vždycky problém zvolit jednu fotku ze čtyř, takže vybírat pro mě z tolika fotek je hrozně těžké :D
    Mě se líbí všechny outfity, až na ty žluté, ty mě zas tak moc nezaujaly :) Svůj hlas ale dávám 1, 4 a 9 ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Angelina vyzerá všade prekrásne ♥ osobne sa mi najviac zapáčili outfity čísla 2,4 a 11 ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že ses pro anketu rozhodla, protože Angelina se letos předvedla ve skvělých outfitech a musím říct, že vybrat jen tři, které by se mi líbily nejvíce, bylo velice těžké :D Po delším přemýšlení jsem nakonec skončila u 1, 9 a 11 :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to bylo fakt těžké, není outfit, který by se mi vyloženě nelíbil a tolik, co se mi tak moc líbí, tak jdeme na to :D 6, 8, 10 :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je super, že se nakonec do téhle ankety zapojilo víc lidí, baví mě v tom hlasovat, i když je to děsně těžký :D Tady taky, nakonec ale volím 5, 8, 9

    OdpovědětVymazat