Komentáře

Někteří z vás se mi ozvali, že nemohou u mě na blogu zanechat komentář. Zjistila jsem, že komentáře nejdou vkládat z prohlížeče Chrome, v ostatních (např. Firefox) by to mělo jít. Bohužel jsem také zjsitila, že s tím mají problém i další blogeři na Bloggeru a někteří dlouhodobě bez nějaké nápravy, takže vůbec netuším, jestli se to někdy vrátí do původního stavu. Zkusím ještě počkat a jinak bych musela přistoupit k jinému zobrazení komentářů, které se mi ale nelíbí a přijde mi nepraktické a nepřehledné.

9 komentářů:

  1. no mě to v prohlídači Opera taky občas nejde, proto u tebe tolik nekomentuji, protože někdy to jde a někdy ne

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve mi to také nešlo, z prohlížeče Safari, ale z Chromu teď komentuji, tak je to všelijaké koukám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude tím, že máš účet na Googelu, ale ti co nemají a píší anonymně nebo vyplňují jméno a url, tak se jim komentář nevloží :-/

      Vymazat
  3. Aha aha, no z chromu mi to stále nejde, tak jsem spustila firefox a píšu přes firefox, budu to tak prostě dělat dokud to nebude zase ok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám právě Chrome, měla jsem s tím u tebe problém jen jednou, zatím mi to jde v pořádku, tak snad půjde i nadále :)

    OdpovědětVymazat
  5. No, nevím kde je chyba a proč to najednou nešlo. Myslela jsem si, že je chyba na mé straně ale jak koukám, tak to nejde nikomu :/ Snad se to brzy vrátí a nebudu muset přepínat mezi prohlížeči, přeci jen, je to nezvyk :D Ale za tuto situaci nikdo z nás nemůžeme :)

    OdpovědětVymazat
  6. Používám chrome a všechno dobrý :) a kdyby to časem nešlo, tak holt otevřu jiný prohlížeč, to není žádný problém :).
    Jinak fotka k singlu je z photoshootu z roku 2014 (ufff to letí :-D ) od Briana Ziffa :-).. ale vzhledem k tomu, že je Lin v karanténě, tak bohužel nemohla nafotit nic novýho :-)

    OdpovědětVymazat