Z natáčení Maleficent: Mistress of Evil

Režisér Joachim Rønning na svém Instragramu zveřejnil čtyři fotografie z natáčení Maleficnet: Mistress of Evil, konkrétně ze scény u večeře na hradě rodičů prince Phillipa.

      

2 komentáře:

  1. Ty jo, to už jsem taky pěkně dlouho neviděla, budu se muset zase podívat. Jsem ráda, že i po celkem dlouhé době se sem tam objeví nějaké další fotky. Angelině to v roli Maleficent strašně slušelo. Mám oba díly ráda, i když ten druhý už nebyl tak úspěšný. Ráda se na ně ale vždycky mrknu. Fotky jsou skvělé. Líbí se mi hlavně ta, jak jsou tam ty obrazovky. Je to takový pěkný náhled za scénu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny ty fotky jsou skvělé, nejvíc mě u té třetí pobavil ten velký větrák ve dveřích vlevo :D Ono je to vždycky hrozně zajímavé a zároveň divné vidět fotky nebo videa z natáčení. Já když se dívám na film, tak si představuju, že přesně to, co vidíme/slyšíme, tak viděli/slyšeli i herci, ale samozřejmě vím, že to tak není. Docela by mě zajímalo, jestli bych jako třeba Angelina v roli Maleficent dokázala předstírat, že sesílám nějakou hroznou kletbu, asi by mi nějakou dobu trvalo si zvyknout, že ty velké efekty při natáčení prostě neuvidím :D

    OdpovědětVymazat