Co doplnit na blogu?

Tady bych vás požádala o pomoc :-) Od dubna mám pocit, že si novinky snad sama vymýšlím, jak jich je málo. Tak si říkám, že by mě to mohlo přinutit doplnit chybějící info na blogu. Nemám například hotovou filmografii, ještě jsem nezačala s biografií :-/ Stále doplňuji galerii, už je tam téměř 9000 fotek. Dám vám tady na výběr pár bodů, až budete mít chvilku, tak se zamyslete a napište do komentářů, co byste vybrali a uvítali na blogu nejdříve. Nebo jestli vás napadne i něco jiného, inspiraci se meze nekladou :-)

1. Biografie
2. Doplnění zajímavostí 
3. Tetování
4. Doplnění citátů
5. Gify
6. Více tapet na plochu
7. Moje sbírka (Sbírky fanoušků)

3 komentáře:

  1. Filmografie je něco, co lidi moc nekomentují (já teda osobně mám u článků s filmografií komentáře zakázané), ale je potřeba to udělat. Mně by se třeba líbily nějaké fotky z dřívějších časů, super by mohl být i článek o tetováních, protože Angelina jich má víc a všechna jsou zajímavá :) A hodně by se mi líbily i zajímavosti a kdyby ses s námi podělila o svou sbírku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja by som tu uvítala všetko ale asi najviac tu filmografiu a tetovania. Hlavne tie tetovania lebo tie budu urcite zaujimave

    OdpovědětVymazat
  3. Filmografie a životopis jsou věci, co zaberou hrozně moc času a ani to lidi moc nezajímá bych řekla, protože je to všude jinde, třeba já jsem toto na blogu odflákla:D Mě by třeba zajímaly ty tetování, nějaké znám, ale ne všechny nebo zajímavosti. A taky mě třeba baví ankety outfits duel, takže to by mohlo být taky super:)

    OdpovědětVymazat