Promítání a recepce filmu Roma

Včera 5. ledna byla Angelina hostem ve West Hollywoodu na promítání a recepci filmu Roma režiséra Alfonsa Cuaróna. Film sleduje život mladé dívky, která pracuje v domácnosti v rodině žijící ve čtvrti Roma v Mexico City. Cuarón ve filmu vzpomíná na vlastní dětství. Je autorem scénáře a kromě režie se chopil i kamery. Já stále trochu doufám v jeho spolupráci s Angelinou. Měla hrát hlavní roli v jeho filmu Gravitace, ale protože připravovala vlastní režijní film V zemi krve a medu, roli nakonec odmítla a nahradila ji Sandra Bullock.

http://angelinajolieonly.sosugary.org/displayimage.php?album=842&pid=11428#top_display_media  http://angelinajolieonly.sosugary.org/displayimage.php?album=842&pid=11429#top_display_media  http://angelinajolieonly.sosugary.org/displayimage.php?album=842&pid=11430#top_display_media

4 komentáře:

  1. Na tenhle film jsem zvědavá, už jsem si vlastně najela na svůj lednový mód, kdy dokoukávám filmy z předešlého roku, zvlášť pak ty, co jsou v award season, takže snad si to splnim a i tenhle snímek stihnu, Cuarona mám jako režiséra ráda, škoda, že jim to tehdy s Gravitací nevyšlo, vlastně jsem ani nevěděla o tom, že tam měla hrát. Angie se mi tady jinak líbila, má takovou tu nestárnoucí kombinaci, která prostě funguje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda musím říct, že snímek Roma asi nebude úplně pro mě, ale chápu, že to téma je důležité a pro Alfonsa i dost osobní. Nicméně jsem ráda, že ho Angelina přišla podpořit a objevila se na první letošní akci :) Musím říct, že jí to opět velice slušelo. Je to spíše takový jednodušší outfit, ale přesto hodně elegantní. Já bych jí možná jen navlnila vlasy, ale to je detail :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ten jednoduchý outfit, který na sobě Angie měla. <3 Také nejraději nosím nějaké jednoduché oufity protože v jednoduchosti je krása a ve většině případech to tak i je třeba jako tady.

    OdpovědětVymazat
  4. Drive more traffic to website is one of the best ways where you can find your new clients/customers about your business and website through organic SEO. This is the only way to increase bank balance and the number of visitors for your website. Visit http://buyseosolutions.com

    OdpovědětVymazat