Se Zaharou a Knoxem ve Westfield Century City

Angelina se snaží svůj čas rozdělit mezi všechny své děti a minulou neděli (13.1.) strávila v nákupním centru Westfiled Century City se Zaharou a Knoxem. Angelina byla oblečená v černobílé klasice, Knox budil pozornost červenými botami, ale nejvíc se mi líbil outfit Zahary.

      

6 komentářů:

  1. Angelině to opět moc slušelo :) S černobílou kombinací se prostě nejde šlápnout veldle. Hodně se mi líbí třeba její kozačky :) A Zahaře to taky moc slušelo, už je z ní úplně slečna :)

    OdpovědětVymazat
  2. byla nádherná. je skvělé že tráví volný čas s dětmi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musí to být těžké, dělit svůj čas spravedlivě mezi tolik dětí, ještě když ho Angelina má určitě málo. Ale myslím, že to zvládá na jedničku:) Souhlasím, Zahara se mi tu líbí nejvíc, mám hrozně ráda takové overaly a ještě proužky a ty boty vypadají perfektně. Je to kočka a je krásná a taková zajímavá:) A Knox jaký je stylový, připomíná mi tu hrozně Brada :D Ale musím říct, že i Angelině to moc slušelo.

    OdpovědětVymazat
  4. Zahary outfit je fakt top:)
    A jak už tu bylo zmíněno, je super, že si najde čas na každého z nich, musí to být pořádný záhul to ještě skloubit s prací:)

    OdpovědětVymazat
  5. tj Zahara zaři, ale jako proč má holá ramena a ostatní mají kabáty :D nějaká horkokrevná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolikrát vidím ještě podivnější situace, jako třeba když jsou všichni v bundách a jedno z dětí má žabky :-D Tady to bylo asi tak, že Zahara už moc dobře dopředu věděla, že budou zájmem fotografů a a chtěla se blýsknout :-) A taky byli v nějakým uzavřeným komplexu obchodů, tak jí asi zima nebyla.

      Vymazat