Setkání Angeliny a Brada dva a půl roku od rozchodu

Tahle zpráva v posledních dnech hýbala internetem, takže se logicky musí objevit i tady. 30. ledna fotografové zachytili Angelinu a Brada poprvé od jejich rozchodu. Nebyla to samozřejmě žádná romantická večeře. Viděni byli v jedné kanceláři v Beverly Hills a podle dohadů se jednalo o schůzku s právníkem, která trvala asi tři hodiny. Fotografie tady ale nenajdete, protože tenhle typ fotek, kdy jsou foceni přes okna někam do patra, mi přijde už přes čáru. Brad působil uvolněněji než Angelina, která výrazně gestikulovala rukama a z jejího výrazu se mohlo zdát, že není příliš spokojená. Nechala jsem se ztrhnout a nejdříve jsem na to pohlížela očima bulváru, že šlo o setkání plné emocí a nesouladu. Ale copak někdo ví, co se za těmi dveřmi opravdu dělo? Je to dva a půl roku, co ti dva byli viděni vedle sebe a možná to naopak naznačuje jen to, že jsou spolu schopni komunikovat a respektovat se jako rodiče svých dětí. Ze srdce bych si to přála.

3 komentáře:

  1. už jsem o tom taky četla. No ještě aby ty fotky zveřejnily, to už by bylo moc. proto nikdy nechci být slavná :D jsem zvědavá, jak to s nimi dopadne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No oni je právě zveřejnily, ale já je sem na blog nechci dávat.

      Vymazat
  2. Já myslím, že nějaké ty "horké" emoce, které v sobě měli, už vyprchaly, takže se spolu dokáží, aspoň o těch dětech, rozumě bavit. Taky doufám, že to teda dopadne, jak nejlíp to půjde, nejlépe tak, aby z toho děti vyšly dobře, to je to nejdůležitější. Já asi budu držet palce, aby se to vyřešilo co nejrychleji, aby se za tímhle mohla udělat tlustá čára a šlo se tak snáze dívat zase do (snad) lepší budoucnosti :)

    OdpovědětVymazat