Na univerzitě Yonsei

Jak získat sto přátel za jednu minutu? Vezměte s sebou do školy svoji mámu :-D Teda pokud je neméně slavná jako Angelina. Ta navštívila s Maddoxem univerzitu Yonsei v Soulu, kde bude její syn studovat. Myslela jsem, že Maddoxův nástup do školy bude probíhat spíše v tichosti, ale chápu její angažovanost. Jižní Korea je země s odlišnou kulturou, jazykovou bariérou a od Ameriky daleko. Angelinu pochopitelně takové odloučení nenechává chladnou a ve videu jednoho studenta přiznává, že se snaží nebrečet. Maddoxe adoptovala z Kambodže v roce 2002, když mu bylo sedm měsíců.

      

4 komentáře:

  1. No tak to je milé, taková protekcička :D :) Taky jsem čekala, že to bude tajné a nebudou chtít, aby tam o něm moc věděli. Ale zas je to od nich hezké a univerzita musí být ráda, že si Madd z celého světa vybral zrovna je :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten začátek odstavce mě docela pobavil :D Pro normální lidi by to bylo asi fajn, ale myslím si, že děti slavných právě moc nechtějí, aby se vědělo, kdo jsou jejich rodiče (pak to přitahuje příliš nežádané pozornosti). Ale od Angeliny je moc hezké, jak Maddoxe podporuje (vůbec se jí nedivím, že jí bylo do breku) a upřímně musím říct, že mě překvapilo, že se dokonce dala do řeči (nejspíš) se studenty a dokonce jí nevadilo, že si ji fotili a natáčeli :) Mně se teda nejvíc líbí ta hromadná fotka :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je milé, že se zde s Maddoxem objevila, ale na jednu stranu souhlasím s Katie. Angelina vypadala nádherně, ta kabelka je skvělá

    OdpovědětVymazat
  4. je hezký, že Angelina jela osobně navštívit školu, kde bude Maddox studovat :) myslím, že teď bude hodně oblíbenej, když má takovou mámu :D :) jinak všechny fotky jsou moc milý :))

    OdpovědětVymazat