Angelina v Amsterdamu?

Ne, Angelina se nechystá přestěhovat do Nizozemska. Amsterdam je pracovní název filmu, ve kterém by si mohla zahrát. Hlavní role by se měl ujmout Christian Bale a na ražisérskou židli usednout David O. Russell. Šlo by tak o jejich třetí spolupráci z nichž z jedné vytěžil Bale Oscara. Příběh má vyprávět o partnerství doktora a právníka. Podle serveru Collider by se ve filmu mohla objevit právě i Angelina a Jamie Foxx a hlavní ženskou roli by měla hrát Margot Robbie, ale spekuluje se i o Jennifer Lawrence. Informace jsou zatím spíše domněnky, ale natáčet se má údajně začít už na jaře. Představa Angeliny a Christiana Balea v jednom filmu se mi líbí a i jména potencionálních hereckých kolegyň zní dobře.

4 komentáře:

  1. Budu se těšit na další novinky o tomto filmu, protože zatím to nezní vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  2. O tomhle filmu jsem vůbec neslyšela, ale jestli s ním má něco do činění David O. Russell, tak si v něm Jennifer určitě zahraje :D Jinak spojení Angeliny a Christiana mi taky zní velice slibně a snad tedy projekt u obou dostane zelenou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to herecké obsazení zní skvěle! Angelina, Margot i Jennifer, Christian.. už se těším, až začnou natáčet :) A Amsterdam je moje láska:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych chtěla společný film s Margot a Angelinou! :D Prosím! Tak uvidíme, jak to dopadne!

    OdpovědětVymazat